Що подарувати чоловікові на Новий рік 2022 - класичні та оригінальні ідеї подарунків

18 грудня 2021, 09:20
Згадайте, про які свої бажання чоловік говорив останнім часом, що хотів придбати, але відкладав покупку. Купивши цю річ, ви зробите йому ідеальний подарунок.
Що подарувати чоловікові на Новий рік 2022 - класичні та оригінальні ідеї подарунків
Главред зібрав кращі ідеї подарунків чоловікові на Новий рік 2022 / Фото ua.depositphotos.com

Всі ми родом з дитинства і, як не крути, чекаємо на свята в надії знайти під ялинкою коробку зі своїм ім'ям, в якій буде новорічний подарунок. І чоловіки - зовсім не виняток. Хтось із них натякає, що конкретно хотів би отримати на Новий рік 2022, хтось вперто мовчить, як партизан, або відмовляється, мовляв, нічого не потрібно, хоча насправді все ж таки хотів би, щоби Святий Миколай, Дід Мороз або Санта Клаус здивував його приємним сюрпризом.

Чоловіки найчастіше досить практичні та раціональні, і якщо ви уважно їх слухаєте, то найімовірніше у вас точно вже є список речей, які можуть претендувати на звання новорічного подарунка. Але якщо ви ще не встигли підготуватися, то наші ідеї можливо спростять вам життя. Главред вирішив зібрати список ідей того, що подарувати чоловікові на Новий рік 2022.

Що не можна дарувати чоловікові на Новий рік 2022

Передусім зазначимо, що точно дарувати не варто - це різні труси, шкарпетки, майки, дешеві бритви та лосьйони після гоління. Ці речі ваш чоловік абсолютно спокійно може купити собі сам. Так, так, відмовтеся від ідеї купити шкарпетки з милим тигреням або труси в кольорах року Водяного Тигра - ані ваш чоловік, ані сам господар 2022 року цього точно не оцінить. Все ж таки і тигри, і чоловіки дуже вибагливі.

До слова, в список не найвдаліших подарунків для чоловіка на Новий рік 2022 одразу відправляйте статуетки, декоративні прикраси для дому, магнітики, календарики і брелоки.

Також табу на готові набори для гоління і догляду за собою, якими завалені полиці магазинів, подарункові сертифікати в магазини одягу і речі, що не відносяться як-небудь до його життя. Наприклад, ваш чоловік любить відвідувати театр, а ви подаруєте йому набір для риболовлі.

Що подарувати чоловікові на Новий рік 2022 - безсмертна класика

При виборі ідеї для подарунка кращий варіант - це враховувати смаки та хобі вашого чоловіка. Але є і класичний список подарунків, які актуальні для всіх і завжди.

Хороший парфум. Якщо ваш чоловік користується одеколоном і ви знаєте, який аромат йому подобається, то найімовірніше проблем з вибором не буде. Можна здивувати його і новинкою. Навіть якщо йому не сподобається, то можна підібрати аромат унісекс - в цьому випадку ви самі зможете згодом його використовувати.

Шкіряне портмоне. Вибір величезний - на будь-який смак і колір. До класики відносяться моделі в чорному та коричневому відтінках, але якщо чоловік любить виділятися, то розгляньте і яскравіші моделі. Крім того, можна вибрати портмоне hand made, яких зараз багато на ринку. Вони виглядають дорого і якісно, а ваш чоловік точно не буде схожий на інших з таким аксесуаром. Також можна замовити гравіювання.

Ювелірні прикраси. Для чоловіка на Новий рік 2022 можна вибрати ланцюжок, браслет, запонки або печатку. Знову ж таки враховуйте його смак: якщо він любить срібло, то золота прикраса його навряд чи порадує.

Ремінь з натуральної шкіри - ще одна хороша ідея подарунка чоловікові на Новий рік 2022. Модель краще купувати якісну, щоби вона прослужила не один рік.

У сучасному світі без електронних девайсів - нікуди. Можливо вашому чоловікові потрібні нові бездротові навушники, акумулятор для телефону, портативна колонка, пилосос для чищення клавіатури? Все це - хороший подарунок чоловікові на Новий рік 2022.

Крім того, мрія багатьох чоловіків - ігрова приставка або квадрокоптер. Якщо ваш чоловік не виняток, то сміливо купуйте йому сучасну модель.

До речі, якщо у вашого чоловіка є захоплення, то подарунок для хобі - безпрограшний варіант. Якщо ви не впевнені, що конкретно варто купити, то можна або запитати у чоловіка безпосередньо, або порадитися з його друзями.

В цілому, згадайте, про які свої бажання чоловік говорив останнім часом, що хотів придбати собі, але відкладав з якихось причин покупку. Купивши цю річ, ви зробите йому ідеальний подарунок.

Що подарувати чоловікові на Новий рік 2022 - незвичайні ідеї

"Купуйте не речі, а враження. Люди стають щасливішими, витрачаючи гроші на емоції, а не на предмети. Речі ламаються і виходять з моди. А враження стають лише яскравішими", - йдеться в книзі "99 правил щасливих людей". Згодні? Значить, обираючи подарунок чоловікові на Новий рік 2022, варто мислити масштабніше:

  • купіть для чоловіка квиток на концерт улюбленого виконавця або абонемент на ігри улюбленої команди;
  • замовте політ на повітряній кулі або стрибок з парашутом;
  • купіть для себе еротичний костюм і влаштуйте йому незабутню новорічну ніч;
  • запишіть чоловіка на цікавий для нього майстер-клас або навчальні курси, на які він хотів би потрапити;
  • рушайте удвох в SPA на масаж;
  • організуйте прогулянку на конях або рушайте на екскурсію в місця, в яких ви ніколи не були;
  • запишіться удвох на латиноамериканські танці - це точно не лише вас зблизить, але і додасть іскри у стосунках на весь 2022 рік.

Загалом, що б ви вирішили подарувати чоловікові на Новий рік 2022, головне - зробити це від чистого серця і з думками про те, як принести радість коханій людині.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти