Що подарувати хлопцеві на Новий рік 2022 – добірка простих та оригінальних ідей

30 грудня 2021, 10:02
Безпрограшних варіантів з подарунками не буває, але завжди можна спробувати здивувати свою другу половинку.
Подарунок
Подарунок хлопцеві на Новий рік може стати морокою для дівчини / ua.depositphotos.com

Напередодні Нового року 2022 дівчата, ймовірно, серйозно спантеличені питанням подарунків для своїх других половинок. Одні хочуть обмежитися символічними презентами, а інші прагнуть зробити справжній сюрприз. Ідея для подарунка стає проблемою. Щоб вгадати і догодити хлопцеві, дівчатам доводиться перебирати безліч варіантів подарунків у прагненні пошуку кращого вибору.

Главред пропонує не влаштовувати мороки і вирішити задачу легким способом. Ми підібрали список простих і оригінальних подарунків, які дівчина може піднести хлопцеві. Можна спробувати зробити два подарунки з обох списків, і тоді шанси на "влучення в десятку" зростуть.

Прості подарунки хлопцеві на Новий Рік 2022

Келихи

відео дня

Хорошим та простим подарунком можуть стати келихи для віскі або коньяку у тому випадку, якщо хлопець вживає спиртні напої і не притрумується абсолютно здорового способу життя. Багато людей люблять збиратися компанією з друзями і випити під акомпанемент веселих історій. Подарунок може стати дійсно вдалим, оскільки не факт, що вдома у людини є спеціальний посуд для вишуканих напоїв.

1640838422-6620.jpg
Келихи для віскі або коньяку стануть простим і вдалим подарунком / ua.depositphotos.com

Книга

Часто книгу називають найкращим подарунком, й частка правди в цьому є. Але існує і зворотна сторона медалі - не завжди можна вгадати. Втім, якщо ви знаєте, яку літературу воліє читати хлопець, то проблем не повинно бути.

1640838419-4110.jpg
Книга - найкращий подарунок, але її потрібно правильно вибрати / ua.depositphotos.com

Термокружка

Термокружка є одним з популярних подарунків. Це сучасний міні-термос, який тривалий час зберігає гарячу або холодну температуру напою. Подарунок універсальний і підійде будь-якій людині.

Що подарувати хлопцеві на Новий рік 2022 – добірка простих та оригінальних ідей
Термокружка може стати універсальним подарунком / ua.depositphotos.com

Гантелі

Якщо хлопець захоплюється спортом, гантелі можуть стати корисним подарунком. У період дистанційної роботи, на яку перейшли багато офісних працівників, гантелі допомагають підтримувати фізичну форму вдома без тренажерного залу. За допомогою спеціальних гир можна виконувати масу вправ на всі групи м'язів. Найкраще разом зі снарядом подарувати і набір млинців, щоб людина могла прогресувати і з часом збільшувати навантаження.

Що подарувати хлопцеві на Новий рік 2022 – добірка простих та оригінальних ідей
Гантелі будуть корисним подарунком, якщо хлопець захоплюється спортом / ua.depositphotos.com

Настільні ігри

Дуже цікавим подарунком настільні ігри можуть стати для компанійської людини, яка віддає перевагу веселому відпочинку з друзями. Такі ігри дарують безліч емоцій і живого спілкування. Це може бути настільна алкогольна гра для дружніх посиденьок, або сімейні ігри-головоломки, щоб грати в сімейному колі.

Що подарувати хлопцеві на Новий рік 2022 – добірка простих та оригінальних ідей
У настільні ігри можна грати як з друзями, так і всією сім'єю
​​​​​/ ua.depositphotos.com

Підписка на спортивні трансляції

Платний контент поступово завойовує і пострадянський простір в Інтернеті. Все частіше для перегляду футбольних трансляцій в пристойній якості і без реклами доводиться купувати підписку. А іноді її доводиться купувати й кожного разу. Якщо дівчина вирішить подарувати своєму хлопцеві підписку на трансляцію гри його улюбленої команди, такий вибір може стати неймовірно вдалим.

1640838409-4190.jpg
Подарунок у вигляді підписки на спортивні трансляції стане неймовірно вдалим подарунком / ua.depositphotos.com

читайте такожЩо подарувати чоловікові на Новий Рік 2022 - класичні та оригінальні ідеї подарунків

Оригінальні подарунки хлопцеві на Новий Рік 2022

Квадрокоптер

Це безпілотний літаючий пристрій, який управляється пультом дистанційного керування, або ж спеціальним джойстиком. Багато з них оснащені відеокамерою, що дозволяє проводити фото або відеозйомку з висоти пташиного польоту. Подарунок стане відмінним сюрпризом.

1640838421-3094.jpg
Квадрокоптер у вигляді подарунка хлопцеві на Новий Рік 2022 буде справжнім сюрпризом / ua.depositphotos.com

Ігрова консоль

Багато хто любить порубатися з друзями в футбол, бокс, хокей або бійки на ігровій приставці. Так, часом це забирає чимало часу, але дозволяє зануритися в безтурботну атмосферу дитинства. Популярні консолі - Xbox і PlayStation. Якщо дівчина зважиться на такий подарунок хлопцеві на Новий Рік 2022, то вона зробить вдалий вибір.

1640838425-8608.jpg
Хлопець з дівчиною можуть і удвох порубати в приставку / ua.depositphotos.com

Планшет

У наш час без гаджетів нікуди. Ми користуємося ними вдома, на роботі і навіть під час відпочинку. Технології дуже швидко розвиваються, тому новий, сучасний планшет, за деякий час стане вже не актуальним. Планшет - хороший і дуже часто безпрограшний подарунок.

1640838416-7319.jpg
Планшет буде безпрограшним подарунком / ua.depositphotos.com

Гітара

Навчитися грати на гітарі - мрія багатьох. В якості подарунка підійде як акустичний інструмент, так і електрогітара. Однак краще зупинитися на першому варіанті, адже вчитися доведеться з азів. Гітара, як подарунок для хлопця від дівчини, стане крутим сюрпризом. На навачання піде чимало часу, але вже за декілька місяців прийдуть перші результати, і вони вас порадують. Дівчина зрозуміє, наскільки вдалим став подарунок, коли почує серенади під своїм вікном, яким позаздрять всі сусідки.

1640838420-7880.jpg
Подарунок хлопцеві гітари на Новий Рік 2022 - здійснення мрії і запорука серенад під вікном дівчини / ua.depositphotos.com

Що подарувати хлопцеві на Новий Рік 2022 - непросте завдання для дівчини. Втім, ми впевнені, що вона неодмінно зробить правильний вибір!

Главред рекомендує:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти