Що можна подарувати подрузі на Новий рік 2023: 15 варіантів, які їй точно сподобаються

28 грудня 2022, 12:38
До питання, що можна подарувати подрузі на Новий рік, варто підходити з особливою відповідальністю, якщо ви хочете побачити захват на її обличчі.
Подарок подруге на Новый год, подарок, Новый год, подруга
Що подарувати подрузі на Новий рік 2023/ ua.depositphotos.com, pixabay.com

Підібрати ідеальний подарунок для подруги на Новий рік 2023 непросто, адже потрібно добре розбиратися у її інтересах та бажаннях. Варто враховувати, чи саме ця річ стане їй у нагоді, і не прогадати із різними параметрами – типом косметики, яка їй підходить, розмірами одягу, якщо це одяг тощо.

Главред зібрав низку варіантів, які допоможуть вам у цьому непростому виборі, принаймні, скерують у правильному напрямку.

1. Враження

Якщо ви у роздумах, що можна подарувати на Новий рік кращій подрузі, то хорошим варіантом буде зупинитися на тому, що принесе їй позитивні враження. Ми усі зараз живемо у напружений час і стикаємося з багатьма важкими моментами, які доводиться переживати нашому народу у протистоянні ворогу. Тому буде чудово, якщо подарунок хоч на трішки відволіче вашу подругу від негативних думок і дозволить їй відчути позитивні емоції.

відео дня

Ось лише кілька ідей, чим можна викликати емоції радості у подруги:

  • квиток у театр,
  • квиток у кіно,
  • квиток на стендап,
  • квест,
  • майстер-клас,
  • стрільба у тирі,
  • катання картингу,
  • фотосесія,
  • сеанс масажу.

Тут потрібно відштовхуватися від інтересів вашої подруги. Адже комусь найкращий спосіб розслабитися – це сходити на масаж або фотосесію, а комусь – постріляти в тирі чи сходити на урок екстремального водіння. Усі дівчата різні, проте на безліч інтересів та хобі знайдуться свої цікаві подарунки.

Якщо ж ви хочете подарувати суто матеріальну річ, якою ваша подруга зможе користуватися, щоразу із вдячністю згадуючи вас, тоді скористайтеся наступними підказками.

2. Стильна піжама

У холодні зимові ночі піжама точно не буде зайвою. Тому з таким подарунком ви навряд чи прогадаєте – подрузі він точно повинен сподобатися. Але врах*йте, що такий подарунок можна робити лише близькій подрузі.

Обирайте варіанти з приємної на дотик тканини, у якій буде максимально комфортно – фліс, льон, кашемір, бавовна, шовк, віскоза.

3. Косметичка

Якщо з косметикою на подарунок легко помилитися, то з косметичкою ви точно не прогадаєте. Така проста і практична річ точно стане у нагоді, адже допоможе зберігати вашій подрузі усі її косметичні засоби.

Що можна подарувати подрузі на Новий рік 2023: 15 варіантів, які їй точно сподобаються
Чудовим подарунком подрузі стане косметичка/ ua.depositphotos.com

4. Повербанк

У нинішніх умовах, коли доводиться звикати до постійних відключень світла, повербанк – це дуже потрібна річ. Він допоможе вашій подрузі завжди залишатися на зв’язку і не хвилюватися через розряджений телефон.

5. Масажер для обличчя

Догляд за собою не лише допомагає підтримувати красу, а й дозволяє відволіктися від усіх проблем та негараздів. А масажер для обличчя допоможе не тільки бути гарною, а й розслабитися. Хороші емоції з позитивним ефектом – що може бути краще, коли ви у роздумах, що можна подарувати подрузі на Новий рік 2023.

Вибір масажерів для обличчя досить великий – можна підібрати на будь-який смак і гаманець.

6. Кільцева лампа

Таку лампу ще називають "селфі-кільцем", адже її часто використовують для якісного освітлення під час запису відео для соцмереж або онлайн-трансляцій. Але навіть якщо ваша подруга не блогер і ніяких таких відео записувати не збирається, ця річ все одно стане їй у нагоді. Адже кільцеву лампу також використовують для різних процедур краси, під час нанесення макіяжу тощо.

7. Фотокнига

У фотокнизі можна розмістити найбільш вдалі й наповнені емоціями знімки за весь час вашої дружби. А під фото можна залишити підписи, у яких пригадати, що ви пам’ятаєте про ті щасливі моменти. Також під фото можна написати цікаві історії, які ви пережили з подругою і які пов’язані з цими знімками. Такий подарунок точно здатний підняти настрій.

8. Кошик з улюбленими ласощами

Якщо у вашої подруги є якісь чіткі вподобання у солодощах, фруктах тощо, то можна сформувати з таких продуктів персональну корзинку. Підберіть ті ласощі, які вона любить, гарно оформіть подарункову коробку або корзинку і вкладіть туди листівку з теплим привітанням – і такий подарунок точно стане приємним сюрпризом дорогій вам людині.

Що можна подарувати подрузі на Новий рік 2023: 15 варіантів, які їй точно сподобаються
Хорошим подарунком подрузі стануть солодощі/ УНІАН

9. Подарункова карта у магазин косметики

Якщо ваша подруга користується косметикою, але ви боїтеся самостійно купувати їй такі предмети, щоб не помилитися – просто подаруйте карту для покупок у її улюбленому магазині косметики. Це буде точно краще рішення, аніж зважитися на ризик і придбати щось навмання з думкою "а раптом підійде".

10. Набір чаю чи кави

Це ще один варіант безпрограшних подарунків. Якщо ви не знаєте, що саме потрібно вашій подрузі, і боїтеся помилитися – то сміливо купуйте саме такий варіант. Адже у практичності з цим подарунком навряд чи щось позмагається.

Підберіть ті чаї, які подобаються вашій подрузі. Якщо вона любить каву – придбайте саме таку, яку вона любить. І щоразу, коли вона сідатиме чаювати або пити каву, у неї з’являтимуться теплі спогади про вас.

Що можна подарувати подрузі на Новий рік 2023: 15 варіантів, які їй точно сподобаються
Набір чаю та кави – чудовий варіант для подарунку/ ua.depositphotos.com

11. Косметика з натуральних інгредієнтів

Така косметика зараз стає все більш популярною, і її вибір досить великий. Але якщо ви зважитеся на такий подарунок, вам потрібно чітко знати, чим користується ваша подруга і що їй може підійти.

12. Плед з рукавами

Дуже практична і зручна річ для холодного періоду року. У такий плед можна закутатися, а руки при цьому будуть вільні.

13. Комплект засобів для ванни

Орієнтуйтеся на її вподобання – які засоби вона любить, якими точно користувалася б, які запахи їй подобаються тощо. Загалом такий подарунок точно не залишиться без уваги і подарує вашій подрузі гарний настрій.

14. Безпровідні навушники

Дуже корисна і практична річ, яка дозволяє розмовляти по телефону або слухати музику, займаючись іншими справами. З провідними навушниками незручно, наприклад, прибирати, займатися бігом чи йогою тощо.

15. Теплі рукавиці

Оригінальний подарунок, який і збереже руки вашої подруги у теплі, і продемонструє вашу турботу про дорогу вам людину.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти