Що покласти в борошно, щоб не заводилися жучки: 3 предмета, які врятують продукт

11 квітня 2023, 16:29
Борошно - продукт, який потрібен практично кожній господині. Однак іноді він псується.
Що покласти в борошно щоб не заводилися жучки
Що покласти в борошно щоб не заводилися жучки / Колаж фото instagram 60beans.coffee_and_bread/_woman_journal

Як міль часом псує крупи, так іноді борошно псується від жуків. Боротися з цим можливо, проте потрібно знати як правильно це зробити. Крім іншого, можна запобігти появі жуків в борошні за допомогою правильного зберігання продукту.

Що покласти в борошно щоб не заводилися жучки - продукти , які врятують

Жуки в борошні - дуже неприємна подія. Запобігти появі комах можна, для цього необхідно в тару з борошном опустити один з трьох можливих продуктів. Допомогти впоратися з проблемою можуть - часточка часнику, лаврове листя, а також гострий перець. Ці продукти відлякують комах. Також можна спробувати використовувати трави - календула, чебрець або полин. Трави необхідно в сухому вигляді помістити в маленький мішечок, а вже сам мішечок помістити в тару з борошном.

У чому зберігати борошно щоб жучки не залізли - правила зберігання

Для того, щоб борошно не долали комахи, важливо не тільки зберігати в ній те, що відлякає жуків, а також те в чому зберігається продукт.

відео дня

Як правило, найкраще борошно зберігається в полотняних мішках або скляних контейнерах. Важливо не зберігати цей важливий продукт в пакетах з поліетилену, так він швидко відволожиться. В цілому - періодичне просушування борошна на пергаментному папері - необхідний захід.

Як зберігати борошно на довгий час - спосіб продовжити термін продукту

Як ми вже написали вище - в зберіганні борошна важливо запобігти в ній появі жуків і використовувати правильні ємності. Однак крім цього роль також грає температура, в якій зберігається продукт.

Борошно необхідно тримати в сухому місці без сторонніх запахів. Температура не повинна перевищувати 19 градусів. Найкращим рішенням стане зберігання борошна в холодильнику. Таким чином термін зберігання триватиме, а комахи точно не заведуться.

Що робити з борошном якщо в ній завелися жучки - неприємна подія

На жаль, потрібно прийняти той факт, що використання борошна в якому завелися жучки - практично неможливе. В такому випадку продукт вже не ваша власність.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти