Що подивитися: топ-5 сміховинних комедій останніх років, про які ви не чули

3 квітня 2023, 10:58
Смішні та небанальні сюжети на будь-який смак: від підліткового кіно, до костюмованої стрічки в кращих традиціях британської класики.
Кращі комедії
Найсмішніші комедії 2020-их / pexels.com

Що подивитися, щоб не витратити півтори години даремно – таке питання виникає часто, адже сучасна кіноіндустрія зараз виробляє іноді навіть більше фільмів, ніж глядач може "вжити".

Якщо хочеться прикрасити свій вечір хорошою комедією, Главред представляє вам топ-5 комедій з високим рейтингом за версією авторитетного сайту-агрегатора рецензій Rotten Tomatoes. Вашій увазі представляємо кращі комедії останніх років.

Спонтанність (2020)

Екранізація роману Аарона Стармера являє собою підліткову чорну комедію. Мимовільний вибух однокласниці прямо під час уроку запускає в житті старшокласниці Мари низку незворотних подій. У фільмі є місце і легким наркотикам, і філософським роздумам, і смішним до абсурду моментам. І, звичайно ж, для романтики. На сайті Rotten Tomatoes фільм отримав рейтинг 97%.

Зависнути у Палм-Спрінгс (2020)

Романтична комедія про те, як на весіллі хлопчик зустрічає дівчинку. Тільки головні герої застрягли в химерній часовій петлі, яка знову і знову повертає їх до 9 листопада – дня, коли вони зустрілися. Весільна вечірка на каліфорнійському курорті - не найгірше місце, щоб провести залишок свого життя, нехай навіть якщо тобі доводиться проживати один і той же день знову і знову. Якби не Рой, який дуже злий, і якому уривається терпець розправитися з головним героєм. На сайті Rotten Tomatoes фільм отримав рейтинг 95%.

Каджільйонер (2020)

Дівчина з дивним ім'ям Олд Джоліо Дайн народилася і виросла в сім'ї дрібних аферистів. Кращого життя вона не знала, та й не прагнула до нього, поки не зустріла Мелані, яка спершу приєдналася до компанії шахраїв, але потім відмовилася від злочинів. Поява в житті Олд Джоліо людини з "нормального" світу, де батьки люблять своїх дітей, а не намагаються виховати із них ідеального подільника, дивує і заворожує її. Втім, батьки Дайн вже щось замишляють, і їй лише ще треба дізнатися, яку аферу доведеться "розсьорбувати". На сайті Rotten Tomatoes фільм отримав рейтинг 90%.

Рятуйтеся хто може! (2020)

Науково-фантастична комедія розповість про сімейну пару, яка вирішила втекти від міської суєти на природу, та відпочити тільки удвох. Су і Джек вимикають телефони і відправляються в заміський будиночок, де насолоджуються товариством один одного. І поки вони усвідомлено відмовилися від зв'язку з цивілізацією, цю саму цивілізацію поступово починають захоплювати прибульці, які харчуються етанолом. Коли після вечора з алкоголем Су і Джек звернули увагу на те, що пуфик в їхньому будинку поводиться підозріло, та намагається їх убити, пара вирішує бігти куди подалі і рятуватися будь-якою ціною. На сайті Rotten Tomatoes фільм отримав рейтинг 89%.

Емма. (2020)

Коли ти розумний, красивий і доброчесний, ти просто зобов'язаний допомагати тим, кому пощастило менше. У цьому переконана красуня Емма Вудхаус, яка про себе вкрай високої думки. Вона-то вже напевно знайде собі нареченого, але що робити її бідним подругам? Правильно, сподіватися на допомогу Емми. І нехай вони про це не просили, а міс Вудхаус робить їх життя тільки гірше, головна героїня переконана – її талант свахи приречений на успіх. На сайті Rotten Tomatoes фільм отримав рейтинг 85%.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти