Що станеться з людиною, якщо кожен день їсти полуницю

27 червня 2023, 17:32оновлено 28 червня 2023, 10:58
621
Полуниця - улюблена ягода великої кількості людей. Ми розповімо, що що може бути від переїдання полуниці.
Скільки полуниці корисно їсти в день
Скільки полуниці корисно їсти в день / колаж: Главред, фото: pexels

Полуниця - ідеальний варіант для збільшення щоденного споживання вітамінів та антиоксидантів. Якщо ви замислювалися, чим корисна полуниця для здоров'я, то знайте, що ці солодкі і ароматні ягоди містять необхідні поживні речовини, в тому числі клітковину, вітамін С, фолієву кислоту і калій. Вони також містять невелику кількість заліза , магнію, фосфору, селену та вітамінів В6, К та Е.

Дізнайтесь також: Що відбувається з організмом людини, яка постійно їсть сир.

Незважаючи на те, що полуниця містить пристойну кількість цукру, вона включена в список продуктів з низьким глікемічним індексом, тому що відразу підвищує рівень цукру в крові.

відео дня

Згідно з дослідженнями, опублікованими в журналах Antioxidants and Nutrients, регулярне вживання полуниці робить рівень цукру в крові здоровішим.

Маючи на увазі всі ці переваги для здоров'я та намагаючись дізнатися, чи можна їсти багато полуниці - знайте, що її можна їсти щодня.

Скільки полуниці корисно їсти в день

Дослідження, опубліковане в Міжнародному журналі молекулярних наук, припускає, що регулярне вживання продуктів з високим вмістом вітаміну C, таких як полуниця, може покращити здоров'я серцево-судинної системи.

Щоденне вживання полуниці також може підтримувати здоров'я вашого мозку, як показало одне дослідження, опубліковане в Annals of Neurology .

Крім усього іншого, травна система також отримує користь від полуниці. За даними Міністерства сільського господарства США , одна чашка цього свіжого фрукта містить майже 3 грами розчинної та нерозчинної клітковини . Розчинна клітковина необхідна для правильного травлення, оскільки вона втягує воду в кишковий тракт, допомагаючи організму засвоювати поживні речовини.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти