Що станеться з тілом, якщо їсти мигдаль кожен день - відповідь дієтолога

8 жовтня 2021, 02:17
Як каже відомий лікар-дієтолог Євген Арзамасов, в мигдалі міститься досить велика кількість речовин - зокрема, магній і вітаміни групи В.
Мигдаль
Що станеться з тілом, якщо їсти мигдаль кожен день - відповідь дієтолога / flickr.com/

Мигдаль допомагає уповільнити процеси старіння. Про це Інші корисні властивості такого горіха в інтерв'ю порталу "Москва 24" розповів лікар-дієтолог Євген Арзамасов.

Медик зазначив, що в мигдалі міститься велика кількість магнію і вітаміни групи в, які допомагають жінкам підтримувати здоров'я нервової системи.

Також мигдаль багатий вітаміном Е і кремнієм. Вони сприяють збереженню еластичності і пружності шкіри, а також нормалізують гормональний фон.

відео дня

"Марганець дозволяє захистити кістки від остеопорозу, він корисний і молодим, і людям у віці. Він дозволяє покращувати засвоєння елементів, корисних для кісткового складу, а також захищати шкіру від пошкоджень", — зазначив Арзамасов.

Дієтолог каже, що для чоловіків мигдаль несе в собі користь через вміст цинку, а також допомагає знизити поганий холестерин. У день лікар рекомендує їсти не більше 10-15 штук через високу калорійність. При регулярних заняттях спортом норму можна підвищити.

читайте такожЧи можна їсти жменю горіхів кожен день-відповідь дієтолога

Нагадаємо, раніше, співробітники відділення дерматології Каліфорнійського університету (США) здійснили відкриття. Згідно з їхніми висновками, горезвісна "західна" дієта-фаст-фуд, червоне м'ясо та інші продукти, насичені жирами, в багатьох випадках призводить до шкірних захворювань.

Вчені знайшли харчову добавку-"вбивцю" похмілля. Виявляється, звичайна харчова добавка може запобігти похмілля.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти