Що зробити щоб не смерділо взуття і ноги: 3 дієвих поради

20 квітня 2023, 07:48оновлено 20 квітня 2023, 14:30
7013
Неприємний аромат у взутт і- достатньо поширена проблема, проте з нею можна впоратися. Главред розповість як прибрати смердючий запах із кросівок.
Що зробити щоб не смерділа взуття і ноги
Що зробити щоб не смерділа взуття і ноги / Колаж фото instagram den.ka.23/ulrikhanton

Для того, щоб прибрати неприємний запах у взутті, потрібно докласти зусиль. Не багато, але потрібно. Існують кілька робочих способів, про які ми сьогодні і поговоримо.

Як прибрати запах із взуття за ніч - головні правила догляду за взуттям

У випадку з взуттям, дуже важливо регулярно дотримуватися правил догляду за ним, щоб неприємний запах не з'являвся зовсім і його можна було запобігати.

Для цього необхідно запам'ятати, що взуття слід завжди протирати зсередини за допомогою вати і розчину оцту або ж перекису водню відразу після того, як ви знімаєте його на тривалий період, наприклад - на ніч. Також можна спробувати використовувати масла. Кілька крапель лавандового масла або лимонного соку зможуть допомогти впоратися з проблемою досить швидко. Однак для цього способу у вас не повинно бути алергії.

відео дня

Що зробити щоб не смерділо взуття і ноги - важливі поради

Існує ще кілька правил, як прибрати смердючий запах із кросівок і поводитися із взуттям для запобігання неприємного аромату. Взуття не матиме неприємний запах, якщо привчити себе завжди просушувати його після використовування, частіше міняти шкарпетки на чисті. Також для запобігання неприємного аромату можна використовувати спеціальні спреї для взуття і ніг. Однак головне - обробляти з милом устілки, а краще - міняти їх на нові, як тільки з'являється необхідність.

Як прибрати запах з взуття чайним пакетиком - працюючий спосіб

Досить часто бувають ситуації, коли від неприємного запаху у взутті потрібно позбутися швидко, буквально за ніч. І для цього випадку є спосіб, в народі його називають "армійським".

Для того, щоб аромат зник, необхідно всього лише покласти у взуття чайні пакетики. Вони досить швидко вбирають в себе запах. З таким же успіхом може спрацювати сода або дитяча присипка, на ранок сипучі потрібно просто пропилососити із взуття або ретельно витрусити.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти