Здавати в на металолом - злочин: що зробити з ванною, яка валяється на дачі

22 квітня 2023, 09:22оновлено 11 травня 2023, 17:08
Ми знайшли 4 ідеї використання ванни, які стануть в нагоді кожному дачникові.
Що можна зробити зі старої ванни
Що можна зробити зі старої ванни / скріншот YouTube

У багатьох напевно на дачі завалялася стара ванна, яку шкода викинути. Щоб вона не займала зайве місце, її можна використовувати з користю.

Ми знайшли 4 ідеї, які знадобляться кожному дачникові.

Міні-басейн для дітей

Якщо у вас є стара ванна, яку ви хотіли б переробити, Перетворіть її на міні-басейн для дітей. Просто викладіть дно ванни щільним матеріалом і наповніть ванну водою. Такий міні-басейн ідеально підходить для літнього відпочинку дітей.

Контейнер для рослин

Стару ванну можна перетворити на контейнер для рослин. Наповніть її грунтом і посадіть туди улюблені квіти або овочі. Завдяки великому об'єму ванни ви зможете вирощувати більше рослин, ніж у звичайній грядці.

Рибний ставок

Ще одна чудова ідея використання старої ванни - перетворити її на рибний ставок. Для цього необхідно додати в ванну воду, встановити фільтр і населити її рибками. При бажанні ванну можна закопати в землю для імітації ставка..

Садовий душ

Стару ванну можна використовувати для створення садового душу. Для цього необхідно встановити ванну на підставку, підключити до неї шланг і душову головку. Такий душ стане відмінним місцем для охолодження в жарку погоду і допоможе зберегти чистоту садових інструментів.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти