Що старить жінку: "пастки" в макіяжі та зачісках, яких потрібно уникати

20 червня 2021, 22:04
Сила жінки - в деталях. У них її краса. Можна гарно вбратися, і неправильно нафарбувати очі – і все, образ провальний.
Що старить жінку: 'пастки' в макіяжі та зачісках, яких потрібно уникати
Темне волосся старить жінку / Instagram

Жінки часом не шкодують грошей на дорогі косметичні засоби та процедури з догляду за шкірою обличчя, але водночас дуже часто потрапляють в прості пастки краси, унаслідок чого виглядають набагато старше, ніж є насправді.

Запам'ятайте, сила жінки - в деталях. У них її краса. Можна гарно вбратися, і неправильно нафарбувати очі – і все, образ провальний. Звичайно, ви можете продовжувати впевнено крокувати вперед й орієнтуватися на схвальні компліменти подруг, які навряд чи захочуть вам сказати правду про те, який вигляд ви насправді маєте.

Але буде набагато краще, якщо ви самі оціните себе і звірите свої сумніви з нашим списком найпоширеніших помилок в макіяжі та зачісках, які несамовито старять.

Старість нікуди від вас не втече, тому, поки є можливість, намагайтеся всіляко зберегти молодість і стежте за тим, як ви фарбуєтеся і що у вас на голові.

Що старить жінку

Тонкі брови

Одним природа з народження дарує розкішні густі брови. Інші повинні все життя плекати кожну волосину, щоб брови виглядали гармонійно і робили обличчя виразнішим.

читайте такожБрови, які молодять: цей простий фокус повинні знати всіГоловне, не перестаратися і не пустити ситуацію на самоплив, бо якщо у вас замість брів – тоненька дуга, то так і знайте, що виглядаєте ви років на 10 старше, ніж є насправді.

Монохромне волосся

Час від часу жінки піддаються спокусі і вирішують фарбувати волосся вдома самостійно. Ця витівка зазвичай закінчується тим, що волосся стає повністю однотонним. Але ніщо так не старить жінку, як монохромний колір, особливо темний. Навпаки, відблиски і плавні переходи від одного кольору до іншого освіжають і візуально омолоджують образ.

Невдала основа

Багато жінок банально не вміють вибирати відтінок основи під макіяж, і до того ж потім не застосовують її належним чином. Потрібно спробувати вибрати тональний крем, який для вас не буде занадто світлим чи дуже темним.

читайте такожУтече і поставить клеймо "вульгарна": манікюр, який бісить чоловіківКрім того, якщо ви не вмієте користуватися пензлем, то подаруйте собі хорошу косметичну губку, яку перед використанням слід зволожити.

Холодний відтінок волосся

Темні холодні кольори волосся можуть підкреслити сірість у вашому відтінку шкіри, унаслідок чого ви матимете втомлений і нудний вигляд. Якщо хочете візуально здаватися молодшою, спробуйте замість цього теплі відтінки волосся, з локонами, які обрамляють обличчя і роблять ваше обличчя осяяним.

Відсутність рум'янцю

Найпростіший спосіб додати обличчю свіжості й візуально омолодити його - це легкі рум'яна. Але вкрай важливо навчитися правильно їх використовувати, бо є ризик перетворитися на клоуна. А коли ви відточите майстерність, то будете приємно здивовані, як молодо виглядаєте.

Що ще старить жінку:

Занадто пряме волосся.

Занадто багато пудри.

Жирна підводка навколо очей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти