Що здешевлює інтер'єр: 7 предметів, які псують атмосферу

19 квітня 2023, 11:27
1478
Інтер'єр в квартирі - те, що створює атмосферу, проте є речі, які здешевлюють інтер'єр, за що від них краще позбутися.
Що здешевлює інтер'єр
Що здешевлює інтер'єр / Колаж фото instagram vandihome / androsova3591

Для того, щоб інтер'єр виглядав дорого, необов'язково наповнювати його дорогими предметами. Достатньо позбутися від того, що його здешевлює. Про це сьогодні і поговоримо.

Що здешевлює інтер'єр - предмети, від яких краще позбутися

Як би не було дивно, але найчастіше інтер'єр роблять дешевим на вигляд неправильний текстиль, принти і безліч занадто яскравих відтінків.

Значення і свою лепту вносить все - від пледів до штор. Для того, щоб випадково не зіпсувати і не здешевити інтер'єр в своєму будинку, варто дотримуватися простих правил - завжди краще однотонне, ніж в принтах. Також не варто поєднувати безліч різних кольорів і принтів, текстур. І, звичайно, малюнки на текстилі і ненатуральні тканини - давно неактуальні.

відео дня

Що псує дизайн інтер'єру - необхідно запам'ятати

Зіпсувати дизайн інтер'єру можуть речі, про які ви абсолютно не думаєте, а свою роботу вони вже виконують. Серед предметів, які створюють візуальний шум і псують інтер'єр, виявилися, в першу чергу - електрощити, подовжувачі, дроти і безліч техніки на видному місці. Відразу за цим в списку виявилися штучні квіти і старі штори.

Також впливають на атмосферу і відчуття краси зайві предмети, такі як сушарка для одягу, спортивний інвентар і захисні покривала на меблях.

Що зробити щоб інтер'єр виглядав дорожче - дієві лайфхаки

Зробити інтер'єр стриманим і дорогим на вигляд можна досить просто. Для цього необхідно запам'ятати кілька важливих правил.

В першу чергу намагайтеся уникати великої кількості золотих елементів в інтер'єрі, набагато краще додати щось унікальне - меблі, настільні лампи, різні джерела світла. Не варто нехтувати природними матеріалами - вони дають простоту і мінімалізм, необхідний для "дорогого вигляду". У кольорах і відтінках краще віддати перевагу темним тонам або складним, незвичним відтінкам. І головне правило - не можна економити на текстилі. Тканини у вашому будинку - запорука зовнішнього вигляду інтер'єру.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти