Що візуально збільшує зріст: прості способи здаватися вище

14 березня 2023, 12:45оновлено 14 березня 2023, 13:39
384
Невисокий зріст - комплекс багатьох людей. Однак, це зовсім не біда.
Що візуально збільшує зростання
Що візуально збільшує зростання / колаж фото pexels.com

У сучасному світі стилісти придумали вже сотні варіантів візуального збільшення зросту. Деякі з них потрібно просто запам'ятати і використовувати в звичайному житті.

Що візуально збільшує зріст - найпростіші способи

Першим і найпростішим способом здаватися вище є каблуки. На підборах є взуття для всіх сезонів року і це один з найдоступніших способів здаватися вище свого зросту. Також можна постаратися носити короткі спідниці і шорти, щоб ноги здавалися довшими.

Крім іншого не варто носити одяг з принтом горизонтальної смужки, вона не тільки вкорочує зріст, але і візуально повнить.

Як виглядати вище і стрункіше - лайфхаки для невисоких

Для того, щоб одяг подовжував ваш зріст, необхідно вибирати речі з поздовжніми видами крою і вертикальними елементами. Також подовжити зріст можна за допомогою однотонних нарядів, а головне - взуття під колір брюк.

Крім іншого, власникам невисокого зросту може допомогти одяг прямокутного витягнутого крою і силуету. І одним з найпростіших прийомів є прямі брюки на високій талії в поєднанні з укороченим жакетом або топом.

Що візуально вкорочує зріст - те, що точно не підходить

У тому випадку, якщо ви володієте невисоким зростом, вам точно протипоказані великі і яскраві принти, всі вони забирають зріст. Також не варто носити спідниці та сукні по довжині до середини ікри. І головне - не потрібно носити спідниці, сукні та блузи з воланами і великими елементами, вони додають широти і вкорочують зріст.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти