Що значить втрата срібної каблучки: 3 неприємних прикмети

21 квітня 2023, 15:59
Народні прикмети про кільця обіцяють різні наслідки після втрати кабулчки. Про деякі з них розповість Главред.
Що значить втрата срібного кільця
Що означає Втрата срібного кільця / Колаж Фото instagram mr_and_mrs.dn/era_nail_tomsk

Втрачати свою річ завжди неприємно. Особливо, якщо вона багато значить. Часом втрата речі дає не стільки печаль, скільки страх прикмети, в системі яких живе досить велика кількість людей. Сьогодні розповімо про те, що може означати втрата прикрас, а саме - каблучок.

Що значить втрата срібного кільця - до чого призведе

Давні прикмети, згідно з якими живе більшість українців свідчать про те, що втрата кільця - не дуже хороший знак. Це втрата також заступництва і допомоги вищих сил від пристріту. Після втрати дорогого для себе кільця людина може почати хворіти, відчувати конфлікти у відносинах і інші життєві неприємності.

Що означає якщо ти втратив обручку - про що говорять предки

Народні прикмети про кільця попереджають про те, що втрата обручки не завжди призводить до руйнування сім'ї та шлюбу, проте може це зробити. Дуже важливо не піддаватися паніці і після втрати обручки прикладати ще більше зусиль для вирішення суперечок і неприємних конфліктів. Пару загубленого кільця необхідно назавжди прибрати з поля зору, а для себе замовити нову.

відео дня

Що означає коли падає кільце з пальця - про що вам намагається сказати Всесвіт

Багато хто переконаний, що втрата кільця з пальця - це знак того, що відносини в житті людини зазнають краху. Однак є й інші, більш приємні прикмети. Наприклад - звільнення. Це може бути прощання з важкими обов'язками, старою роботою, а може і справді - нещасливим шлюбом. Це "скидання" кайданів може призвести до нової щасливої сторінки в житті людини.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти