Щоб у туалеті завжди було чисто: 2 важливі правила догляду за йоржиком

12 грудня 2022, 02:05
Часто ми ретельно миємо унітаз, але забуваємо, що чистота в туалеті залежить від ще одного важливого предмету.
Унитаз, туалет, ершик, уборка
Є декілька кправил, як правильно доглядати за йоршиком/ pixabay.com

Чистоті туалету, як і інших найбільш забруднених місць в оселі, ми звикли приділяти особливу увагу під час прибирання. Але чомусь вважається, що для усунення неприємних запахів і гарантування чистоти у цьому місці важливо ретельно мити унітаз. А от про ще один предмет, від якого чистота туалету залежить не менше, багато хто часто забуває.

Йдеться про йоржик. Під час прибирання йому також слід приділяти увагу, в іншому ж разі ваші зусилля зробити туалет повністю чистим не будуть мати успіху.

Йоржик потребує окремої уваги. Є два правила, виконання яких допоможе тримати цей предмет завжди у чистоті.

відео дня

По-перше, варто привчити себе щодня або раз у два дні сполоскати підставку у вигляді ванночки, у якій цей предмет стоїть. Така регулярність допоможе зберігати йоржик завжди у чистоті та уникнути неприємних запахів.

По-друге, можна приготувати спеціальний засіб, у якому йоржик час від часу буде стояти. У підставку потрібно набрати невелику кількість води. Далі додати туди трішки рідкого мила з приємним запахом або шампуню. Замість них у воду просто можна додати кілька крапель запашної ефірної олії.

Суміш потрібно "збити" за допомогою самого йоржика, а тоді залишити його у цьому розчині до того часу, поки він не знадобиться. Це допоможе як тримати його у чистоті, так і усувати неприємні запахи та не давати їм поширюватися.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти