Почуття напоказ або скромне мовчання: як розпізнати закоханість знаків зодіаку

18 жовтня 2021, 06:30оновлено 18 жовтня 2021, 09:59
Астролог розповів, як знаки зодіаку проявляють свою любов.
Астролог назвав знаки зодіаку, які схильні любити, але так ніколи й не зізнатися у своїх почуттях
Астролог розповів, як розпізнати любов різних знаків зодіаку / ua.depositphotos.com

Закохавшись, кожен знак зодіаку проявляє свої почуття по-своєму: хтось засипає об'єкт обожнювання подарунками, хтось – оточує його романтикою і турботою, хтось – мовчить про свої почуття роками.

Щоб кожен міг правильно розшифрувати знаки уваги, що надаються йому, астролог Влад Росс розповів Главреду, на що звернути увагу у поведінці того чи іншого знака зодіаку, щоб розпізнати ніжні почуття.

Терези

Терези завжди прагнуть до вишуканої любові і відносин, а тому намагаються проявляти свої почуття красиво.

Представники знака володіють бездоганним почуттям краси та стилю. Вони неймовірно чарівні, в їхній зовнішності і манері поведінки завжди є щось особливе, що приваблює оточуючих. Також не можна не відзначити їхню доброту і дипломатичність. Об'єкт обожнювання Терезів легко помітить все це по відношенню до себе.

У почуттях Терези проявляють артистичність, діють гармонійно і красиво. Всі їхні слова і вчинки – витончені. Намагаючись зачарувати людину, що сподобалася їм, Терези люблять пустити пил в очі.

Риби

У Риб завжди ніжна любов. Оскільки Венера в цьому знаку в екзальтації, Риби – природжені романтики, що витають в своїх мріях, любові й почуттях. Вони завжди готові пожертвувати собою заради рідної людини. Нехай вони не надто сексапільні, але внутрішньої гармонії і краси їм не позичати. У любов вони вкладають всю душу. Тобто, якщо у Терезів зовнішня краса, то у Риб – внутрішня. Риби завжди оточують партнера своєю ласкою, турботою і романтикою.

Телець

Тельці схильні приховувати свою любов, а тому про свої почуття можуть ніколи не сказати коханій людині. Якщо ж Телець відкрито висловлює свою любов, то робить це красиво. Втім, не варто обманюватися м'якістю Тельця – вона завжди уявна. Насправді Телець завжди готовий поставити будь-кого на місце.

Почуття Тельця – це втілення стилю і краси, вишуканості і спокою.

читайте такожТоп-3 кращих знака Зодіаку для подружнього життя: астролог склав рейтинг

Лев

Краса жестів і вчинків Лева вразить будь-кого. Закохавшись, він діє яскраво і щедро по відношенню до об'єкта обожнювання. Його любов вражаюча: неабияка зовнішність Лева часто поєднується з багатим внутрішнім світом. Все це знаходить прояв і в любові.

Лев володіє хорошим смаком і почуттям досконалості, а тому кохану людину він буде обдаровувати розкішними подарунками: дорогими ювелірними виробами, шикарними букетами квітів тощо. Лев любить дарувати подарунки, дивувати і вражати свою обраницю (або обранця). Представники цього знака завжди проявляють повагу і довіру в любові, але при цьому вони дуже ревниві.

Стрілець

У Стрільця вражаюча любов. Красою своїх вчинків він приголомшує кохану (або коханого). Почуття Стрільця завжди стріляють у серце людини.

Стрілець уміє справити враження на оточуючих, і в цьому вмінні він зовсім трохи поступається Леву. У любові Стрілець веселий і життєрадісний, але при цьому проявляється і його натура дослідника й філософа. Для Стрільця вкрай важлива духовна сумісність із другою половиною.

Закохавшись, Стрілець у повній мірі проявляє щедрість і вміння радіти навколишньому простору, в тому числі природі. Також представники знака просто обожнюють влаштовувати романтичні подорожі.

Скорпіон

Сексуальність і любов Скорпіона обеззброюють. Представники цього знака дуже харизматичні. Скорпіон здатний "розігріти" об'єкт обожнювання настільки, що доведе його до відчаю.

Скорпіон володіє непереможною впевненістю в собі і своїх почуттях, а також внутрішнім магнетизмом. Зовні Скорпіон може бути негарним, але все одно притягуватиме до себе людей – вони на нього летять, як метелики на полум'я. Скорпіони – що чоловіки, що жінки – владні, загадкові, сексуальні й такі, що обеззброюють.

читайте такожТоп-3 кращих батьків за знаком Зодіаку: астролог склав рейтинг найкращих батьків і матерів

Близнюки

У Близнюків багатогранна любов і краса почуттів. Вони часто люблять займатися сексом одразу з декількома партнерами.

Близнюки беруть протилежну стать почуттям гумору, схильністю жартувати і веселитися. Це найбільш товариський знак зодіаку.

Любов Близнюків легка і ненав'язлива, а часом навіть дещо поверхнева. У жінок-Близнюків багато образів, тому вони здатні змінюватися до неможливості. За зміною інтересів і захоплень Близнюків складно встигати. Вони також зачаровують скромною простотою – їм не потрібна карета з підданими, як Левам, а цілком підійде й маршрутка. Близнюки люблять і вміють фліртувати.

Рак

Рак, як правило, дарує ніжну і милу любов. Він щасливий, якщо знаходить близьку по духу і емоціям людину. Йому важливо розуміти і розділяти будь-який емоційний настрій обранця. Раки вловлюють усе до дрібниць у коханій людині, та й свої почуття проявляють у дрібницях: у поглядах, дотиках і т.д. Рак дарує тепло і домашню любов близькій людині. Він шанує традиції, і з помпою відзначатиме дні народження.

Слід мати на увазі, що Рак – пасивний знак зодіаку, а тому його любов ще потрібно зуміти завоювати. Його любов проявляється, перш за все, в турботі і спробах створити домашній затишок.

Овен

У Овна завжди сильна бурхлива і прямолінійна любов. У ній завжди є щось енергійне, привабливе, імпульсивне. Овен часто закохується з першого погляду. Зустрівши свою людину, готовий хоч одразу лягати в ліжко. Жінка-Овен, закохавшись, проявляє велику активність і навіть намагається сама управляти ситуацією. Любов Овна часто нестандартна, примхлива і енергійна. Овен, завойовуючи людину, що сподобалася йому, користується своєю харизмою, перед якою іншим складно встояти.

Діва

Любов Діви – дуже витончена. Діва й сама по собі витончена натура, і це проявляється в будь-яких дрібницях і нюансах. Плюс це один із найрозумніших знаків Зодіаку. Представники цього знака дуже люблять порядок і організованість, у них відмінний смак і почуття стилю.

Діва завжди скромна і приваблива. Вона завжди аналізує свої почуття і свою любов. Любов Діви – це, скажімо так, "любов через мозок". Представники цього знака люблять не серцем, а розумом.

читайте такожНе створені для шлюбу: астролог склав рейтинг знаків, з яких виходять найгірші подружжя

Козеріг

Любов Козерога холодна і відсторонена. Для нього важливо, щоб відносини вели до якихось цілей. Часто Козеріг вступає в шлюб за розрахунком. Проявляючи почуття, Козеріг буде скромним, практичним і дисциплінованим. Втім, Козеріг нечасто виставляє свої почуття напоказ, а тому важливо, щоб поруч із ним була людина, яка буде проявляти емоції за двох.

Козеріг може любити когось всім серцем, але так про це і не сказати. Або сказати, але років через 50. Під маскою незворушності і серйозності Козеріг може приховувати велику любов.

Якщо Козеріг кимось зацікавився, це неспроста. Наприклад, жінка-Козеріг здатна розгледіти чоловіка, у якого дуже великі перспективи, і вона з нього зробить дуже успішну людину.

Водолій

У Водолія незвичайна і ексцентрична любов. У цього знака дивовижна здатність відчувати і розуміти інших людей. Водолій схильний до альтруїстичної і платонічної любові, тому легко плутає любов і дружбу. При виборі партнера Водолій досить перебірливий, на кого завгодно не зверне увагу.

Як би там не було, Водолію потрібна людина з родзинкою. Він цінує нестандартність мислення й унікальний стиль.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти