Як загадати бажання на Новий Рік, щоб точно збулося: фокуси, якими користуються успішні люди

27 грудня 2022, 15:00
Новорічні бажання здійснюються. Варто лише знати кілька секретів, як їх правильно загадувати.
Желание на Новый год
Як правильно загадувати бажання на Новий рік / ua.depositphotos.com

Уже зовсім скоро куранти проб'ють 12 разів і в наше життя увірветься новий 2023 рік. Багато хто вірить, що у новорічну ніч трапляються дива, а тому в цей час загадуються усі найзаповітніші бажання. І, якщо хтось не вірить у здійснення бажань, то він просто не правильно їх загадує. Справа в тому, що потрібно знати деякі секрети, за допомогою яких усі бажання рано чи пізно точно здійсняться. Главред зібрав для вас інформацію, як правильно загадувати бажання на Новий рік, щоб воно здійснилося.

Секрети загадування бажань:

  • Відкиньте усі матеріальні мотиви, коли загадуєте бажання. Гроші - це лише засіб на шляху до здійснення вашого бажання. Тому ніколи не бажайте якусь конкретну суму. Краще подумайте про те, що б ви хотіли купити на ці кошти.
  • Ваше бажання має стосуватися лише вас. Ви не можете змінити життя іншої людини, все лише в її руках. Думайте лише про свої заповітні мрії, про те, чого хоче саме ваша душа.
  • Ніколи не використовуйте частку "не" у своїх бажаннях. Коли ви посилаєте своє бажання у Всесвіт, то він просто не чує цієї частки. Тому виходить, що ви бажаєте собі всього найгіршого. Загадуючи бажання, думайте про здоров'я, успіх та благополуччя, а не про хвороби, невдачі і злиденність.
  • Не загадуйте бажання у майбутньому чи минулому часі, воно завідомо приречене на провал. Таке бажання як: "Я хочу отримати високооплачувану роботу у 2023 році" є неправильним. Ви ніколи не отримаєте бажаного, якщо загадаєте бажання таким чином. Краще сказати так: "У 2023 році я маю високооплачувану роботу".

Як загадати бажання у новорічну ніч:

  1. Заздалегідь напишіть лист самому (самій) собі, у якому детально опишіть усі свої плани на майбутній рік. Якщо ви хочете отримати нову роботу у 2023 році, то детально опишіть, що це за робота, яка це компанія, яку заробітну плату ви отримуєте, яке ваше робоче місце, чи є відрядження на вашій роботі, який колектив у вас на роботі і так далі. Чим більше деталей ви напишете, тим більше шансів, що у новому році ви отримаєте довгоочікувану посаду. Пам'ятайте, що текст має бути написаним у теперішньому часі. Після того, як лист написано, запечатайте його у червоний конверт або загорніть у червоний аркуш паперу. Коли битимуть куранти, тримайте цей лист в руках (або покладіть у кишеню) і ще раз згадайте про те, що написали у листі. Коли наступить новий 2023 рік, сховайте свого листа і не відкривайте доки рік не закінчиться.
  2. Прикрасьте будинок символом вашого бажання. До прикладу, якщо ви хочете зустріти своє кохання, то можете купити статуетку чи картину зі щасливою закоханою парою. Якщо ви хочете поїхати в довгоочікувану подорож, то подумайте, з яким атрибутом пов'язана та країна чи місто. Якщо це Париж, то купіть статуетку Ейфелевої вежі. Якщо це Стамбул, то можете купити картину за номерами із зображенням цього міста і намалювати її. Варіантів є багато, варто лише проявити фантазію.
  3. Обов'язково робіть кроки до здійснення вашого бажання. Не можна просто загадати бажання, а потім сидіти і чекати його здійснення. Якщо ви хочете отримати роботу, то обов'язково ходіть на усі співбесіди. Навіть, якщо ви вже пройшли 10 співбесід, а результату немає, не здавайтеся. Продовжуйте слідувати своїй мрії. Доля обов'язково вам посміхнеться. Якщо ви хочете зустріти своє кохання, то сидячи вдома ви нічого не отримаєте. Частіше гуляйте вашим містом, ходіть на всеможливі художні виставки, запишіться на якісь курси, всіляко розширюйте ваше коло знайомств. І ваше кохання обов'язково знайде вас, треба лише вірити.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти