Квітковий гороскоп: який букет принесе щастя і удачу, а який розлютить знаки зодіаку

16 серпня 2022, 14:27
При виборі букета потрібно враховувати переваги і характер одержувача.
Квіти
Квіти / pixabay.com

Рослини, які нас оточують, здатні впливати на самопочуття і настрій.

Знаючи дату народження людини, ви можете піднести йому рослина, що приносить удачу і щастя.

Які квіти підходять різним знакам зодіаку?

Овен

Представники цього знака Зодіаку оцінять подарунок з троянд, лілій і орхідей, які належать до стихії Вогню. Вони залучать в життя любов і добробут, захистять від ворогів. Не вітаються хризантеми, нарциси і ромашки.

відео дня

Тілець

Удачу принесуть троянда і мак, щастя - лілії і конвалії. Врах*йте, що і чоловіки, і жінки-Тільці цінують розкіш і деталі, тому приділіть увагу оформленню.

Близнюки

Квіти, які підходять зодіаку, - нарциси, жасмин і інші прості сорти. При виборі віддайте перевагу дрібним чарівним суцвіттям.

Рак

Доречним кольором вважається білий, тому ідеальні композиції з конвалій, троянд і нарцисів. Негативно на стані і настрої одержувача можуть позначитися гвоздики і півонії.

Лев

Людям з сильною енергетикою для залучення фінансів і удачі варто підбирати жовті або пурпурні півонії, гладіолуси, троянди і жоржини. Низька сумісність з темпераментом левів у тюльпанів і орхідей.

Діва

Жіночному і елегантному знаку дарують букети з айстр, гвоздик і маків. Перевагу віддавайте улюбленим ними світлим тонам, які асоціюються зі світом і спокоєм.

Терези

Відповідаючи на питання, яка квітка підходить за знаком Зодіаку повітряним Терезам, варто відзначити фіалки, лілії та айстри будь-яких відтінків. Вони принесуть успіх в кар'єрі і багатство. Від ірисів і гладіолусів краще відмовитися.

Скорпіон

Людям з сильною енергетикою і складним характером підійдуть колючі рослини. Наприклад, троянди і бегонії.

Стрілець

Слід надавати перевагу подовжені і тонкі суцвіття: гвоздики і флокси. Стан розслабленості подарують лілії і крокуси.

Козоріг

Оцінить рослини, що додають стійкості в складних ситуаціях і зберігають внутрішню гармонію. Квіти За знаком Зодіаку жінці - це гвоздики, білі жоржини, тюльпани та лілії.

Водолій

Зрадіє сполученням з троянд, тюльпанів і нарцисів. Також для нього прийнятні орхідеї і фіалки. Заборон при підборі астрологія не дає.

Риби

Для цього романтичного знака вибирайте фіалки і півонії, які будуть обрамлені ніжною упаковкою. Небажані Гербери з тюльпанами.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти