День Анастасії: теплі привітання з іменинами у віршах і прозі

11 листопада 2022, 08:00
521
Розповідаємо про значення імені, характер його власниці і святій покровительці Анастасії Узорішительниці.
Іменини в листопаді за церковним календарем
День Анастасії 2022, привітання / ua.depositphotos.com

11 листопада за церковними канонами шанується свята Анастасія. У цей день прийнято ходити в храм і молитися заступниці. Швидкий ритм життя витіснив ці традиції, але залишилася можливість привітати володарку цього красивого імені з Днем Анастасії 2022.

Значення імені Анастасія

Це ім'я прийшло до нас зі Стародавньої Греції кілька століть тому. У перекладі з давньогрецької воно означає "повернута до життя". Це значення залишило відбиток на характері носіїв імені.

Саме тому з Настями варто бути акуратніше, так як у них часто змінюються настрій і плани. Такі жінки занадто близько до серця приймають всі неприємності і нервують з будь-якого приводу. Однак це не скасовує наявність прекрасного аналітичного складу розуму, розсудливості. В характері Анастасій присутній сентиментальність і довірливість.

відео дня

Кожна володарка імені Анастасія мріє про створення сім'ї. Для них домашній затишок і комфорт домочадців завжди на першому місці. Товариськість Насть дарує їм велику кількість друзів, а тяга до мужності – вірного чоловіка і міцний шлюб.

Коли День Насті

За церковним календарем іменини відзначаються не тільки 11 листопада. Тому варто знати, коли день імені Настя в інші дати. Отже, подарунки можна і потрібно дарувати власницям цього світлого імені 4 січня, 23 Березня, 28 Квітня, 28 травня, 1, 9 червня, 4 липня, 11, 12 Листопада, 26 грудня.

Свята Анастасія Узорішителька: значення свята

У традиції Православної церкви ця свята увійшла під ім'ям Анастасія Узорішителька, яке отримала завдяки допомозі гнаним християнам-в'язням. У зв'язку з цим вона досі вважається покровителькою ув'язнених.

У східних слов'ян ця свята наділялася можливістю допомагати при розродженні. Також цієї святої моляться про зцілення, про позбавлення від чаклунських чар.

День ангела_именины_ангелы
День ангела_именины_ангелы / 1zoom.ru

В день ангела Анастасії Узорішительниці можна зайти в храм і поставити свічку за здоров'я для носії цього імені. Рідним і знайомим, названим на честь Святої, можна піднести подарунок або навіть зібратися за сімейним столом.

Привітання З Днем Анастасії в прозі і віршах

Українська православна церква буде шанувати день ангела Анастасії 11 листопада. Для всіх, хто хоче на честь іменин сказати своїм рідним і близьким теплі слова ми пропонуємо привітання

***

Вітаю З Днем Святої Анастасії. Бажаю в цей чарівний день захисту ангела-хранителя. Будь відкритою і чуйною. Роби кожен крок на життєвому шляху легко і впевнено, адже ти продумала все до найдрібніших деталей.

***

Вітаю з іменинами. Бажаю доброти серцевої, відкритості душевної, як покровителька свята Анастасія. Іди по життю з відкритою душею, світлою і міцною вірою в краще. З непохитним терпінням і рішучістю досягай поставлених цілей. Миру, гармонії і домашнього тепла!

***

Прийміть вітання з Днем ангела. У день Анастасії хочу побажати бути ніжною і щирою, щоб не обходили стороною благополуччя і домашнє тепло. Світлих посмішок і теплих обіймів, міцної віри в успіх всіх починань.

***

Таких, як наша Настя, дуже мало,

Я від душі бажаю,

Любові, радості, тепла!

Бажаю миру і мінімум турбот

І на честь твою-великого бенкету,

І добрих справ круговорот.

***

Анастасія-це скромність і доброта,

Відкритість і неземна краса.

Ім'я світле, як прикраса вінця,

Дарує захист Творця.

Нехай ангел-хранитель Настю несе на руках!

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам може бути цікаво

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти