День Незалежності: астролог спрогнозувала, що чекає Україну і українців після 24 серпня

18 серпня 2022, 11:41оновлено 21 серпня 2022, 14:13
24 серпня 2022 року Україна відзначає свій день народження - 31 рік незалежності. Астролог Марина Скаді розповіла, що обіцяють українцям зірки і планети.
Астрологія, Україна
Астролог спрогнозувала, що чекає Україну і українців після 24 серпня/ колаж УНІАН і Pixabay

24 серпня 2022 року Україна відзначає свій день народження ‒ 31 рік з дня проголошення незалежності. В астрології персональний Новий Рік називається Соляр - за фактом це і є день народження, каже відомий астролог Марина Скади (Марина Соколова).

Як каже вона, для України Соляр в різні роки настає в період з 23 по 25 серпня ‒ дата залежить від наближеності до високосного року.

Більшість астрологів зійшлися на думці, що о 17:59 за київським часом 24 серпня 1991 року було проголошено акт незалежності України, тому 31-й Соляр настане 24 серпня 2022 року о 06:02.

За словами Скаді, Сонце - головний елемент Соляру, знаходиться на Асценденті Соляру (Асцендент ‒ це початок першого будинку, чи то пак астрологічного будинку особистості) ‒ положення завжди трактується позитивно (позиція лідера). Протягом року Україна стане видимою для всіх. І всі, як і раніше, будуть захоплюватися силою духу і міццю українців.

Сонце в першому будинку Соляру підкреслює важливість року - початок нового життєвого циклу. Плюс показник доброго здоров'я, фізичної сили, активності і т. д.

Символічно, Україна знаходиться під заступництвом знака Зодіаку Телець (першому знаку стихії Землі). Тобто, каже Скаді, ніхто не зможе здолати українців і змусити віддати хоча б частину своїх земель.

Але і це ще не все. Скаді стверджує - протягом року Україна поверне більшість окупованих територій. Адже управитель України в Солярі 2022 року - Меркурій, який в статусі управління - в Діві в другому будинку, що має земні якості (ресурси, гроші, речі). Україна знову користуватиметься своїми природними ресурсами, спорудами, промисловими підприємствами.

Що чекає Україну в День Незалежності

За словами астролога Людмили Хомутовської, 24 серпня буде неоднозначним.

"Це буде свято в телевізорі. У День Незалежності обіцяють якісь домовленості. Будуть серйозні переговори. Від Росії буде друга частина свята. Ракети або обстріли", - каже вона.

Росія принесе горе в Україну в День Незалежності.

"Від окупантів буде хитра операція, щоб пробити захист. Найнебезпечнішим регіоном, де потрібно максимально бути акуратним - це центр України. Вони будуть бити по центру, і торкнеться півночі країни", - підсумувала вона.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти