Якого числа День батька 2021 і як вітають

14 червня 2021, 20:12
Коли відзначається День батька в 2021 році і які привітання подарувати татам в це зворушливе сімейне свято – дізнався Главред.
День батька якого числа і як вітають
День батька 2021: якого числа і як вітають / oboitut.com

День батька 2021 (День батьків) – свято найголовніших у сім'ї чоловіків. Його відзначають у багатьох країнах, а з недавніх пір День батька в Україні - державне свято.

Одночасно привітання з Днем батька в 2021 році будуть звучати в Росії, Казахстані, Білорусі, Франції, Японії, Великобританії, Словаччині та десятках інших країн.

Коли День батька 2021: якого числа дата

Святкують День батька завжди в третю неділю червня. Відтак в 2021 році День батька Україна відзначає 20 червня. Одночасно цьогоріч відзначатиметься свято Трійця (Зелені свята в 2021 році - детальніше про нього читайте в нашому матеріалі Коли Трійця 2021: яких традицій слід дотримуватися і як відпочивати).

Є ще татіве свято у вересні: у третю неділю вересня святкується Всесвітній день батька (в 2021 році це 19 вересня).

День батька в 2022 році пройде 19 червня та 18 вересня відповідно.

А про те, які ще є свята сім'ї та їхні дати в 2021 році – читайте про це в нашому матеріалі Коли День бабусь в Україні в 2021 році та інші свята сім'ї. Зокрема, у травні ще святкуватимуться День сім'ї та День жон-мироносиць (День дружини 2021).

Як відзначають День батька: традиції

Це сімейне свято - і в кожному сімействі своя "культурна програма". У той же час є й універсальні традиції на День батька.

В Україні традиції Дня батька ще досить молоді. Подарунки на День батька прийнято робити своїми руками: наприклад, малювати листівки або готувати татові ситний смачний обід.

З огляду на, що свято відзначається влітку – можна сміливо влаштувати пікнік на природі (посмажити шашлики, посидіти не лише всією сім'єю, але ще і друзів запросити) або виїхати на вихідні до водойми.

Головне цього дня - подарувати увагу та повагу коханому батькові.

Прикольні і красиві листівки з Днем батька 2021

Анімаційні листівки з Днем батька скачати безкоштовно
живі мерехтливі GIF картинки З Днем батька українською мовою скачати безкоштовно

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти