День працівників харчової промисловості 2022 в Україні: привітання та душевні листівки

16 жовтня 2022, 05:05
1741
День харчовика в цьому році святкують 16 жовтня. Не забудьте привітати своїх рідних і знайомих!
Харчовик
Привітання З Днем працівників харчової промисловості / УНІАН

День працівників харчової промисловості в Україні відзначають щорічно в третю неділю жовтня. У 2022 році День Харчовика потрапив на 16 жовтня.

Не привітати Харчовика зі святом - поганий тон, оскільки саме завдяки цим людям на полицях магазинів завжди є смачні продукти і ласощі, а наші військові на фронті не голодують.

Привітання з днем харчової промисловості в картинках і прозі

Вітаю з Днем працівників харчової промисловості. Бажаю справжнього щастя і радості без ГМО, а також успіхів у роботі, відмінних результатів і хороших ідей. Нехай кожен день дарує посмішку і надію, а також неймовірний смак великих перемог.

відео дня

***

Сьогодні звучать привітання, від щирого серця побажання: нехай посмішка не сходить з обличчя, нехай щасливими будуть очі, а все, що навколо — приносить радість і задоволення. З Днем працівників харчової промисловості!

***

Привітання З Днем працівників харчової промисловості
Привітання З Днем працівників харчової промисловості / соцмережі

Вітаю з Днем працівників харчової промисловості. Нехай твоє благополуччя буде ситним, як перші страви, удача — смачною, як другі, а любов — солодкої, як десерт. Бажаю тобі здорового, повноцінного і збалансованого життя.

Привітання З Днем працівників харчової промисловості
Привітання З Днем працівників харчової промисловості / соцмережі

Харчова промисловість-одна з найважливіших в нашому житті, тому що саме вона дає нам продукти харчування, без яких ми просто не змогли б жити. Сьогодні, в День працівника харчової промисловості, ми вітаємо всіх трудівників цієї галузі з їх професійним святом! Ми раді, що в нашій країні працюють першокласні підприємства харчової промисловості та їх працівники роблять наше життя смачнішим! Ми бажаємо їм роботи без турбот і зайвих перевірок, розвитку бізнесу, першокласної сировини, а також щастя в особистому житті, успіхів у роботі, міцного здоров'я і всіх благ!

***

Сьогодні не можна уявити наше життя без продуктів харчування, створених руками працівників харчової промисловості! Раніше при веденні натурального господарства люди вели своє господарство, яке повністю забезпечувало їх усіма продуктами, проте з розвитком суспільства все далі стали відходити від природи, особливо жителі кам'яних джунглів, і зараз ми повністю залежимо від їстівних творінь трудівників харчової промисловості. Хочеться привітати їх з професійним святом і побажати успіхів у своїй галузі без проблем і втрат, щастя в особистому житті, міцного здоров'я і успіху у всьому!

Привітання З Днем працівників харчової промисловості
Привітання З Днем працівників харчової промисловості / скріншот

***

З самого початку свого існування людство займалося культивуванням різних сортів рослин, їх схрещуванням, а також прирученням диких тварин і створенням нових видів. Зараз все це стало глобальним і виділилося в харчову промисловість, щоб забезпечити продуктами харчування мільярди людей, які вже не в змозі самостійно забезпечувати себе необхідними для життя продуктами. А сьогодні святкують своє професійне свято працівники цієї галузі! Ми бажаємо їм прекрасного самопочуття і позитивного мислення, нових відкриттів на життєвому шляху, щастя на особистому фронті і міцного здоров'я!

***

Молоко, м'ясо, напівфабрикати, хліб, печиво, морозиво, мінеральна вода, соки, ковбаса і сосиски і багато іншого – все це творіння рук працівників харчової промисловості нашої рідної країни! Саме ці люди щодня створюють для нас їжу, яку ми купуємо і з задоволенням їмо, щоб дозволити своєму організму жити і отримувати задоволення! Хочеться привітати їх з професійним святом і побажати здоров'я, любові, щастя, удачі у всьому і простих життєвих благ!

***

Вітаємо працівників харчової промисловості! Вітаємо тих, хто дає нам можливість вибору, хто виробляє якісні продукти, що відповідають всім стандартам, хто створює нові продукти, щоб здивувати нас і зробити наше життя ще смачніше! Ваша робота заслуговує всіх похвал і численних нагород, а також наших добрих слів! Ми бажаємо вам прекрасного життя без турбот, успіхів на роботі в досягненні кар'єрних висот, міцного здоров'я для подолання всіх проблем, безмежного щастя і тільки благ на своєму життєвому шляху! Зі святом, працівники харчової промисловості!

День працівників харчової промисловості України 2022: привітання у віршах

Хай буде славний на століття

Працівник-Харчовик.

Нехай буде життя його легка,

Адже праця його великий.

Бажаємо щастя і тепла,

Нехай Бог його береже.

Робота буде нехай мила,

Надійна, як граніт.

***

Для вас, трудяги харчопрому,

Любов до прекрасного знайома.

Годувати народ-добра справа,

Щоб нація не схудла,

Була сита, була здорова,

Привітаю знову вас і знову!

Привітання З Днем працівників харчової промисловості
Привітання З Днем працівників харчової промисловості / скріншот

***

Дорогі працівники промисловості харчової

Без вас нам біда, їжі — ніякої!

Бажаємо вам бути здоровим і процвітати,

У роботі успіх і удачу лише знати.

Дякуємо за цю нелегку вашу працю,

Радість і щастя нехай вас ведуть.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти