День народження Сергія Притули: 5 мудрих та гострих цитат громадського діяча

22 червня 2023, 07:00оновлено 22 червня 2023, 10:41
Влучне слово може бути сильною зброєю - це довів усій Україні сьогоднішній іменинник Сергій Притула.
Сергій Притула
22 червня Сергій Притула святкує День народження / коллаж: Главред, фото: instagram.com/siriy_ua

22 червня своє 42-річчя святкує Сергій Притула - шоумен, комік, волонтер та громадський діяч. До повномасштабної війни його в першу чергу цінували за гумор, а після 24 лютого - за залізну волю та неймовірний талант згуртовувати навколо себе людей заради наближення жовто-блакитної мрії кожного українця - перемоги незалежної та вільної України.

В честь Дня народження такої неординарної особистості, Главред пропонує ознайомитися з влучними цитатами іменинника.

Про здоровий глузд

"Давайте-но, людоньки, не мірятись у тому, хто більше любить Україну. Бо це нагадує малих дітей, які на дитячому майданчику сперечаються у кого мама розумніша чи тато сильніший. Мама в нас одна. Не засмучуймо її. Думайте своїми головами, а не ретранслюйте слова своїх політичних кумирів, бо зазвичай ті слова дуже розходяться з думками, а ще більше з діями!"

відео дня

Про почуття гумору

"Я знаю дуже багато розумних людей, у яких відсутнє почуття гумору. І вони менш успішні, аніж ті, у кого знання, можливо, не енциклопедичні, але компенсовані розкішним почуттям гумору. Ну і давайте відверто: красива жінка радше обере собі в партнери чоловіка, який зможе її розсмішити, аніж того, який закидає її цитатами Гегеля чи Канта".

Про те, як опановувати себе та підтримувати близьких під час війни

"Спілкуйтесь і будьте поряд, коли комусь із рідних чи друзів важко. Війна — це страшний форс-мажор, який може зламати людину. Бо в неї просто немає схожого досвіду".

Про україну після перемоги

"Перед нами зараз стоїть найбільший виклик: ми або відстоюємо незалежність, або зникаємо з політичної карти світу. Я не хочу бути представником нації без країни, яких і так достатньо. Хочеться залишити дітям державу, яка має право на існування в іншій системі координат, аніж та, в якій ми жили більш ніж 30 років. Для цього повинно відбутися багато "тектонічних зрушень".

Про перемогу

"Я хотів би прогулятися з дружиною берегом Кальміусу, обіцяв дітям повезти їх на озеро Донузлав у Криму. Це те, як я бачу нашу перемогу: з нашими прапорами та українською адміністрацією в будь-якій точці країни. Раджу таке: зранку встали, подумали, що можете зробити для армії, ввечері лягли і подумали, чи достатньо зробили. Якщо недостатньо – не треба випалювати, гризти себе, а просто подумати, де можна додати енергії, щоб лягти спати щасливим".

Ще трохи надихаючої мудрості та невичерпного оптимізму ви можете знайти в цитатах покійної королеви Єлизавети II: Мені боляче постійно посміхатися: найдотепніші цитати покійної королеви Єлизавети.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти