День народження Тараса Тополі: 5 хітів гурту Антитіла, які необхідно почути

21 червня 2023, 07:30оновлено 21 червня 2023, 11:31
Пісні, знайомі кожному, про те, що зачепить будь-кого - Тарас Тополя віртуозно грає на струнах української душі.
Тарас Тополя, група Антитіла
Тарас Тополя, група Антитіла / колаж: Главред, фото: instagram.com/tarastopolia

21 червня свій День народження відзначає Тарас Тополя - лідер українського рок-гурту Антитіла. Сьогодні йому виповнюється 36 років, і за свій життєвий шлях він може похвалитися не тільки успішною кар'єрою, а й благодійною діяльністю. Наприклад, він є співзасновником благодійних фондів "Вільні - ЮА" та "Антитіла".

Тарас Тополя разом з гуртом вступив у територіальну оборону 25 лютого 2022 року. Вони змінили музичні інструменти на зброю, але це не заглушило музику їхніх сердець. Зараз артисти повернулися до концертної діяльності, яку повністю присвячують Україні та її хоробрій боротьбі проти окупанта.

Главред пропонує послухати п'ять найкращих хітів гурту Антитіла - колективу, який має бути почутим:

1. TDME (Там, де ми є)

В кінці сценарію неодмінно настане хеппі-енд. У це вірить Тарас Тополя, який присвятив пісню і кліп метафоричній втечі нашої країни від фантомів радянського минулого, назустріч світлому і вільному майбутньому.

Якщо ви любите якісну музику, пропонуємо звернути увагу на нашу вибірку: "Краще будь добрим до мене": топ-5 пісень Тіни Тернер, які повинен почути кожен.

2. Лови момент

Фірмові метафори в стилі Антитіл, драйвова музика і божественної краси картинка - що ще потрібно, щоб отримати справжнє задоволення від якісної української музики? Команда показала свої сім'ї та близьких, і нагадала, що цілісність і єдність - цінності, які не можна упускати.

3. Вірила

За твердженням самих музикантів це - наймужніша пісня з репертуару гурту Антитіла. Тому що вона присвячена жінкам, які вірять, чекають і надихають. Мамам, дружинам, донькам і бойовим подругам, завдяки яким чоловік здатний звернути гори, досягати вершин, долати перешкоди і створювати новий світ.

4. Люди як кораблі

Пісня-посвята, пісня-визнання, пісня-оберіг творчої спадщини Кузьми Скрябіна, який виконував її в оригіналі. Вперше "Люди як кораблі" прозвучала у виконанні Тараса Тополі на концерті пам'яті Андрія Кузьменка, після чого гурт вирішив віддати шану легендарному музиканту, і подарувати його хіту нове звучання та чуттєве відео.

5. Фортеця Бахмут

Більше 15 мільйонів переглядів. Три доби зйомок на передовій, де кров, піт і сльози - справжні. Герої-артилеристи - справжні. Пісня присвячується українському народу - військовим і цивільним, кожен з яких сам по собі фортеця, яка готова чинити опір окупанту та відстоювати свою свободу до перемоги.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти