День народження Тома Круза: 5 незвичайних ролей харизматичного іменинника

3 липня 2023, 07:00
399
Ніякої "Місії нездійсненної" -тільки захват від таланту Тома Круза, який все ще ого-го.
3 липня - День народження Тома Круза
3 липня - День народження Тома Круза / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

3 липня американський актор, режисер і триразовий номінант на премію Оскар, володар іменної зірки на Голлівудській алеї слави, Тома Круза святкує свій 61 День народження. Він відноситься до тих рідкісних "птахів", які викликають у глядача захоплення однією своєю появою, проте його робота на екрані змушує забути про привабливість.

Крузу за його більш ніж 40-річну кар'єру підкорилося безліч різнопланових ролей. Главред на честь Дня народження Тома Круза пропонує ознайомитися з його кращими кінороботами:

Людина дощу (1988)

Хоча увагу аудиторії було більшою мірою звернено на Дастіна Хоффмана, який навіть отримав Оскар за кращу чоловічу роль, критики переконані, що Реймонд не зміг би розкритися повною мірою без персонажа Чарльза у виконанні Тома Круза. Жадібний, егоїстичний і зациклений на собі герой після дорожньої пригоди отримав не тільки справжню дружбу і любов, він повернув собі людяність.

Інтерв'ю з вампіром (1994)

Екранізація однойменного роману Енн Райс повідає захоплюючу історію про життя і смерть, яка бере свій початок в 18 столітті. Лестат де Ліонкур перетворює Луї, який втратив смак до життя, на вампіра, та розкриває перед ним абсолютно новий світ вічних веселощів і дітей ночі.

Магнолія (1999)

Літній багатий медіамагнат, який на смертному одрі мріє помиритися з сином, його трофейна дружина, яка ненавидить сина, але переймається до чоловіка справжнім коханням, поліцейський-невдаха, дитина-вундеркінд, який виріс в нещасливого дорослого, дитина вундеркінд, на якому зараз заробляє його слизький татусь... Долі героїв химерно переплітаються в захоплюючу драму, яка залишає неповторний післясмак.

Ванільне небо (2001)

Красунчик Девід має все, що душі завгодно - гроші, славу, друзів і подругу. Життя прекрасне і дивовижне, поки в ньому не з'являється справжня любов - Софія. Бурхливий роман запускає низку подій, які одного разу змусять Девіда піднятися на дах хмарочоса.

Зроблено в Америці (2017)

Контрабанда зброї і наркотиків - це погано і кримінально карається. За умови, якщо ти не перевозиш все це за вказівкою ЦРУ. Баррі Сіл завдяки цьому маленькому секрету в одну мить став настільки багатий, що гроші довелося закопувати на задньому дворі. Однак ніщо не вічне, і маленькій людині все одно одного разу доведеться відповісти за злочини.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти