День юриста 2022 в Україні: яскраві листівки та красномовні привітання до свята

8 жовтня 2022, 05:07
Професійне свято всіх юристів відзначається в важливу дату в історії України.
День юриста в Україні 2022
День юриста в Україні 2022 / ua.depositphotos.com, pixabay.com

Щорічно 8 жовтня в Україні відзначають День юриста. Це професійне свято в нашій країні почали святкувати з 1997 року після указу, підписаного президентом України 16 вересня 1997 року.

День юриста 8 жовтня святкують неспроста: таку дату вибрали, так як вважається, що саме в цей день, в 1016 році князь Київської Русі Ярослав Мудрий вперше видав Руську правду - звід законів, який включав в себе норми кримінального, спадкового, торгового і процесуального законодавства.

Главред зібрав найкращі привітання з Днем юриста в прозі та листівках.

відео дня

День юриста в Україні 2022 - листівки до свята

З днем юриста: привітання в прозі

Вітаю з професійним святом – Днем юриста України. Бажаю: З Фемідою не вступати в конфлікт; суворому закону бути на сторожі інтересів; Фортуні супроводжувати нелегкі справи; благополуччю рости матеріально; енергії не вичерпуватися; на благо права здійснювати особисті подвиги. Справедливості, непохитності, безапеляційності!

***

Шановні юристи та працівники юридичної сфери! Дозвольте сьогодні привітати вас з вашим професійним святом — Днем юриста! І хоч свято зовсім молоде і відзначається цього року всього втретє, його заснування на державному рівні є визнанням високої ролі вашої професії в житті суспільства і держави. Бути юристом-з одного боку дуже престижно і респектабельно, але з іншого — надзвичайно складно, так як ваша професія вимагає величезної відповідальності. Бажаємо вам не забувати про своє призначення! Професійних досягнень, успіхів, благополуччя і нових досягнень у вашій нелегкій, але дуже потрібній людям роботі!

***

З професійним святом юристів України. Важко буває залишатися вірним своєму обов'язку, але ваша робота і ваше покликання у відшуканні справедливості. Нехай це приносить вам радість і задоволення від роботи, яку Ви робите. Вітаємо!

***

Бажаю тільки перемог, нехай перед Вами ніколи не виникають програшні справи і життєві ситуації. Нехай попереду чекає тільки процвітання, кар'єрне зростання, успішні рішення, вдалий збіг обставин і талановите врегулювання навіть найскладніших процесів. З Днем юриста України!

***

Вітаю З Днем юриста від душі і серця! Бажаю напористості, ентузіазму, бадьорості, щастя, радості, особистих перемог і безперервного руху вперед. Нехай кожен день буде в радість, а справедливість торжествує! Зі святом!

***

Законне свято законних людей - з довгоочікуваним Днем юриста вітаю від щирого серця і висловлюю щире захоплення всім, хто пов'язаний з правовою системою! Сердечно бажаю бути завжди впевненими у своїй правоті і ніколи не сумніватися в прийнятих рішеннях! Нехай зав'язані очі Феміди дозволяють вам гостро відчувати серцем, жити з повною самовіддачею!

***

З Днем юриста України. Бажаю в юриспруденції плавати, як риба у воді, причому не проста риба, а хватка акула, яка зубами вирве свій успіх, нюхом учует істину. Успіхів тобі і процвітання, здоров'я, моральних і фізичних сил.

***

Українські юристи відзначають сьогодні своє професійне свято. У цей день тепле Жовтневе сонечко дарує їм свою посмішку, обігріваючи їх перед холодною зимою. Ми побажаємо цим людям успіху у всіх починаннях і добра в їх особистому житті. Нехай здійсниться все задумане вами!

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти