Грошова енергія за датою народження: кому судилося стати багатієм, і як відкрити фінансовий потік

26 липня 2022, 17:58оновлено 11 листопада 2022, 11:21
Накопичувати і примножувати, або витрачати і жити на повну? Секрет ідеальних взаємин з грошима прихований у вашій даті народження.
Фінансовий код за датою народження
Фінансовий код за датою народження / pixabay.com

Нумерологи вірять - в даті народження кожної людини закладений код його долі, за яким можна передбачити, який шлях йому уготований. Любов, удача, сім'я, і, звичайно ж, фінансовий успіх. Все це можна передбачити, якщо знаєш число своєї долі і маєш базові навички складання.

Ті, хто вірять в магічну силу чисел, вміють відокремлювати матеріальне і духовне, проте в рівній мірі з повагою ставляться і до першого, і до другого. Сакральний сенс грає день, в який народилася людина.

Главред розповість, як знайти своє число грошової енергії і правильно його витлумачити, а також навчить направляти фінансовий потік в своє життя за допомогою нескладних розрахунків.

відео дня

Грошова енергія за датою народження

Нумерологи пропонують найпростіший і базовий спосіб визначити, який рівень багатства закладений у вашій долі. Відповідь на це питання криється у вашій даті народження.

Як обчислити ступінь матеріального благополуччя? Наприклад, людина народилася 22 червня 1975 року. Числа в його даті народження підсумовуються до тих пір, поки не вийде цифра від 1 до 9.

2+2+0+6+1+9+7+5 = 32 = 3+2 = 5.

Число грошової енергії цієї людина дорівнює п'яти.

В нумерології всі числа діляться на вдалі і невдалі, в залежності від контексту і сфери впливу. У тому, що стосується грошової енергії, то розшифровувати прийнято так:

1. Зашифрована в даті народження одиниця, як правило, не обіцяє людині в фінансовому плані нічого, крім регулярних витрат. Таким людям нерідко вдається пристойно заробити, проте накопичувати і зберігати їм точно не дано. Нумерологи радять людям з одиницею не використовувати цю цифру ні в якому вигляді у важливих справах – ні у фінансовій сфері, ні за її межами.

Грошова енергія
Яке число притягує гроші / pixabay.com

2. Несприятливе в грошовому плані число, яке несе своєму власникові лише безліч боргів і фінансові невдачі. Ніколи не беріть і не давайте в борг суми, кратні двійці. У дні, які відповідають цьому числу, також не варто проводити великі фінансові операції.

3. Нумерологи вважають трійку нейтральною в фінансовому плані. Однак працьовитість людини може зробити "перекіс" в позитивну сторону. Так число 3 може стати числом сили для тих, хто не боїться ризику, і готовий будувати свій успіх з нуля. Особливу увагу тим, у кого в даті народження зашифрована трійка, варто звернути на благодійність.

4. Стабільність - головна характеристика цього числа з точки зору нумерології. Люди з четвіркою вміють добре працювати і відпочивати, проте не забувають відкладати. Фінансова грамотність в них закладена на рівні інтуїції, тому за допомогою заощаджень їм вдається здійснювати великі покупки і реалізовувати коштовні мрії.

5. А ось людям, у яких в даті народження закладена цифра 5, накопичувати категорично протипоказано. У них гроші повинні бути постійно в обороті, а якщо не в обороті – то витрачені із задоволенням і/або користю. Тільки так їх фінансовий успіх залишиться їм вірний. Покупки, зроблені на суми, кратні п'яти, принесуть не тільки задоволення, але і дуже скоро повернуться дзвінкою монетою в гаманці.

Грошова енергія
Як дізнатися свій код багатства / pixabay.com

6. Шістка в даті народження нейтральна, і приносить людині рівно стільки, скільки вона трудиться. Хороші новини: у людини з числом грошової енергії, рівному шести, завжди будуть кошти на задоволення базових потреб. Все інше - його особиста робота над собою. У фінансовому плані таким людям варто уникати цифри 6, а також днів і сум, в яких вона міститься.

7. В нумерології цифра 7 - символ обману і шахрайства у всьому, що стосується фінансових питань. Тому людей, у яких після обчислень вийшла сімка за датою народження, навряд можна назвати щасливчиками. Їх очікують грошові втрати, особливо в операціях, які пов'язані з готівкою, або з сумами кратними семи.

8. Вісімка - найпотужніше фінансове число в нумерології. Воно нагадує нескінченність, і обіцяє своєму власникові нескінченний грошовий успіх. Головне - не прокліпати своє щастя, і з вдячністю приймати всі можливості, що підготувала вам доля.

9. Число фінансової енергії, рівне дев'яти, символізує скоріше ставлення людини до грошей, ніж його шанси розбагатіти. Такі люди легко заробляють гроші, і без жалю з ними розлучаються. Вони щедрі, і витрачають зароблене на себе і оточуючих з великим задоволенням. За цю легкість Всесвіт час від часу підкидає їм дуже ласі шматочки. Єдине застереження: угоди, пов'язані з числом 9 несуть для таких людей небезпеку.

Грошова енергія
Грошовий код за датою народження / pixabay.com

Як розблокувати грошовий потік за роком народження

Якими б не були цифри вашої долі, Всесвіт мудрий і милостивий до тих, хто шукає вихід і не боїться роботи над собою. Щоб отримати свою пораду про те, як примножити своє багатство і залучити в своє життя грошовий потік, варто провести наступні розрахунки.

Складіть між собою всі цифри року вашого народження. Якщо число, яке вийде в сумі, буде більше 22, то проведіть додавання ще раз. Наприклад:

Рік народження 1983. 1+9+8+3 = 21. Число, яке несе ваш секрет фінансового успіху - 21.

Рік народження 1994. 1+9+9+4 = 23 = 2+3 = 5. Грошовий потік допоможе розблокувати число 5.

Яких порад варто дотримуватися, виходячи з отриманої цифри:

2 - вам варто опрацювати свої проблеми з довірою оточуючим і егоїзмом; у всьому повинна бути міра, не забувайте про це.

3 - фінансовий успіх у ваше життя приверне краса, причому як зовнішня, так і внутрішня – створюйте її всюди, де зумієте; черпайте сили в сім'ї, особливо в жіночій її половині.

Грошова енергія
Як розрахувати свій грошовий код за датою народження / pixabay.com

4 - не бійтеся брати на себе відповідальність і вчіться визнавати свої помилки, адже вони – ваші найкращі вчителі; не віддаляйтеся від батька, йому є чому вас навчити.

5 - отримуючи нові знання, не накопичуйте їх в собі, а випромінюйте назовні – це ваше покликання; тримайтеся ближче до сім'ї.

6 - не потрібно в усьому шукати свою вигоду, "робіть добро, і кидайте його в воду"; буде складно, але саме корисливість і жага маніпулювати оточуючими перекриває ваш грошовий потік.

7 - ваш секрет фінансового успіху в русі. Гроші будуть плисти до вас рікою, поки ви ставите собі великі цілі і всі сили витрачаєте на їх досягнення.

8 - розподіляйте свою енергію рівномірно між роботою, будинком, сім'єю, друзями і коханими. Перекіс в одну зі сфер вашого життя може перекрити грошовий потік.

9 - не кидайте справи на половині, будь-яке ваше починання має бути доведеним до кінця, інакше про фінансове благополуччя можна і не мріяти.

Грошова енергія
Грошова енергія за датою народження - як тлумачити / pixabay.com

10 - Всесвіт говорить з вами більше за інших. Навчіться слухати його, довіряти йому і своїй інтуїції – в цьому секрет вашого матеріального успіху.

11 - не витрачайте час на суперечки і порожню балаканину, є більш корисні для вас способи виплеснути негативну енергію. Наприклад, фізична активність і прикладне мистецтво.

12 - перестаньте зображати з себе жертву, навчіться вибудовувати особисті межі і говорити "ні" тим, хто намагається їх порушити. Разом з тим ваше покликання – здобувати віддаючи.

13 - приймайте зміни у вашому житті з вдячністю і передчуттям світлого майбутнього, минуле для вас – поганий товариш і вчитель.

14 - терпіння і смиренність приведуть вас до фінансового успіху, а погані звички і марнотратство відбирають у вас шанс погрітися в променях багатства і процвітання.

15 - випадкові заробітки нечесним шляхом дають лише хвилинну насолоду, але можуть принести проблеми на довгі роки. Замість того щоб шукати легкий спосіб заробити, витрать енергію на вивчення фінансової грамотності.

16 - вкладайте в себе, в своє духовне зростання і саморозвиток. Ви - ключова людина, яка зможе забезпечити фінансову безпеку вашої родини на роки вперед.

Грошова енергія
Грошовий канал за датою народження - як розрахувати / pixabay.com

17 - бути яскравим світилом для оточуючих - ваше призначення. Будьте вірні собі, і гроші полються рікою. Ваш головний ворог - пиха.

18 - візуалізація працює вам на руку, але краще мріяти потихеньку і ставити перед собою реальні цілі. Дорогу подужає той, хто йде.

19 - у вас є сильний лідерський потенціал, реалізація якого відкриє для вас невичерпний грошовий потік. Найбільшу користь ви принесете в соціально значущих сферах.

20 - золоте правило моральності говорить:"Чини з людьми так, як ти хочеш, щоб чинили з тобою". Це має стати твоїм життєвим кредо, особливо в тому, що стосується твоєї родини.

21 - у вас є талант знаходити нестандартні рішення для будь-якої ситуації. Розвивайте в собі його, і він принесе вам успіх. І акуратніше з боргами, не важливо - займаєте ви або у вас.

22 - дивіться на світ простіше і викреслюйте зі свого життя все, що заважає вашій свободі.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти