Грошова удача і щастя в любові: 5 знакам зодіаку потужно пощастить в 2023 році

7 вересня 2022, 17:14оновлено 12 вересня 2022, 16:55
П'ять знаків зодіаку в списках щасливчиків.
Гороскоп 2023
Гороскоп на 2023 рік / ua.depositphotos.com/

П'ять представників зодіакального кола в рік Чорного Кролика стануть справжніми улюбленцями фортуни. Вони зможуть втілити в життя свої мрії і здійснити задумане.

Про те, хто зі знаків потрапить в білу смугу на найближчі роки, читайте в матеріалі: 9 років щастя: 4 знаки зодіаку - в списках везунчиків до 2031 року.

Астрологи назвали знаки, для яких наступний 2023 рік стане періодом неймовірних можливостей і перспектив. Для них не буде нічого неможливого.

Овен

2023 рік стане для Овном періодом кардинальних змін. Зміни можуть торкнутися будь-якої сфери. Вони можуть стосуватися особистого життя - початок спільного проживання зі своєю другою половинкою або пропозицію руки і серця і весілля. Не виключено, що деякі Овни вирішать змінити місце роботи і навіть рід діяльності. На новому місці ви зможете проявити свої сильні сторони і завоювати повагу колег і начальства. Вільні представники знака зможуть зустріти людину зі схожими поглядами на життя і закохатися без пам'яті.

читайте такожГороскоп на жовтень 2022: Близнюкам - випробування, Терезам - здійснення бажань, Рибам - великі гроші

Рак

Для представників знака стихії води наступний рік принесе чимало позитивних моментів. Вони зможуть зміцнити своє фінансове становище і збільшити дохід. Це дозволить зробити великі придбання і навіть відправиться в подорож мрії. У професійній діяльності ви можете домогтися значних успіхів і просунуться вперед по кар'єрних сходах. Ви зможете зміцнити відносини зі своєю другою половинкою і можливо зважитися на більш серйозні кроки – шлюб або народження дітей.

читайте такожПроблем не оберешся: 3 знаки зодіаку найближчим часом вступлять в смугу невезіння

Терези

У житті Терезів найбільш успішним періодом 2023 року стане початок весни. Для представників знака це стане часом нових можливостей, які допоможуть змінити життя на краще і досягти бажаних вершин. Тим, хто не боїться брати на себе відповідальність і діяти рішуче посміхнеться удача в професійній діяльності. Амбітні Терези зможуть домогтися підвищення. Вільним знакам зірки обіцяють доленосне знайомство з людиною, з яким захочете пов'язати свою долю.

Козеріг

Рік Чорного Кролика принесе Козерогам неймовірну удачу в справах любовних. У цей період ви зможете зустріти людину, яка розділить ваші інтереси і стане Вам близьким. Для Козерогів в парі прийшов час рішучих дій, не виключено, що ви зважитеся на серйозні кроки. Це час професійних досягнень, настає переломний момент розвитку вашої кар'єри. Ви можете змінити роботу, а то і зовсім сферу діяльності. Порадує і фінансове становище, вам вдасться примножити капітали.

читайте такожДень осіннього рівнодення 2022: дата, традиції і заборони дня

Риби

У наступному році у риб з'явиться шанс позбутися від фінансових проблем і зміцнити матеріальне становище. Це час стане для представників знака щасливим, гроші буквально будуть плисти до них в руки. У професійній сфері ви зможете зміцнити свої досягнення і завоювати повагу колег і начальства. Зі своєю другою половинкою ви зможете відправитися в спільну подорож, яка принесе масу незабутніх емоцій.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-розважального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти