Грошова зона в квартирі по феншуй: де зберігати гроші, щоб вони примножувалися

5 серпня 2023, 20:42оновлено 5 серпня 2023, 21:27
3270
Даоська практика феншуй вже багато років покращує життя людей і потоки коштів в їх житті.
Грошова зона в квартирі
Грошова зона в квартирі / колаж: Главред, фото: pexels

Примноження багатства і грошей - мета практично кожної людини. Однак мало хто знає, що завдяки правильній організації простору можна поліпшити атмосферу в домі і примножити кошти. Згідно давньої даоської практиці феншуй, грошова зона в квартирі знаходиться в особливому місці, а де - ми розповімо далі.

Де знаходиться зона багатства по фен-шуй - розміщення в квартирі

Експерти стверджують, що південно-східна частина в будинку - найсприятливіша для залучення фінансів. У цій "зоні багатства" найкраще ставити робочий стіл або обладнати робоче місце. Також непогано розміщувати картини із зображенням фруктів, великих кімнатних рослин або акваріума. В такому випадку коштів в житті почне ставати більше.

Де зберігати гроші в будинку по фен-шуй - фінанси

Найбільш сприятливим місцем для зберігання грошей є, як не дивно, кухня. У цьому місці в житловому приміщенні люди проводять дуже багато часу, готують їжу, збираються сім'ями. Таким чином гроші можуть насититися хорошою енергією і примножуватися, збільшуватися в розмірі.

відео дня

Однак є важлива умова - фінанси варто зберігати в темному місці. Бажано - в дерев'яній або металевій скриньці з замком. Замок може бути і бутафорією, але краще, щоб він все ж був.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти