Грошовий дощ і освідчення: гороскоп на березень 2022 року для Левів

19 лютого 2022, 05:28
У перший місяць весни фінанси у Левів ростимуть, а матеріальне становище - поліпшуватиметься, сідчить гороскоп на місяць. Деякі замисляться про зачаття дитини.
Грошовий дощ і освідчення: гороскоп на березень 2022 року для Левів
5 і 6 березня Леви отримають прибуток або подарунок / Фото ua.depositphotos.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на березень 2022 року для Левів.

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, у перші три тижні місяця у Левів буде фокус на фінансовій сфері.

Що принесе Левам молодик 2 березня 2022

2 березня 2022 - молодик у восьмому будинку гороскопу. Це сектор фінансів. У Левів з'являться нові фінансові плани, очікується приплив грошей, інвестиції, отримання кредиту, аліментів або спадщини. В цілому, прийдуть не зароблені гроші.

"Фінанси у Левів повинні рости, а матеріальне становище буде поліпшуватися", - свідчить гороскоп.

Деякі Леви з 2 березня можуть піти до психолога або замислитися над зачаттям дитини. Може відкритися якась таємниця. Крім того, є шанс зав'язати нові інтимні стосунки.

5 і 6 березня Леви також отримають якийсь дохід, прибуток або подарунок. 7 березня очікуються події в секторі стосунків, любові, шлюбу, партнерства.

"Ви можете зустріти свою пару, познайомитися з кимось, отримати пропозицію руки і серця. Також це хороший період для партнерства в бізнесі, а також для торгівлі, угод купівлі-продажу. Можна відкривати нову компанію", - розповіла астролог.

11 березня Меркурій змінює знак. Ця планета відповідає за навчання, інформацію, новини,контакти, знайомства спілкування. Меркурій принесе Левам новини, лист, e-mail, смс від людини або організації, пов'язаної з вашими фінансами. Можливо, це буде лист з податкової.

18 березня 2022 року - повня у другому будинку доходів, цінностей і самооцінки.

"Може, ви закінчите якусь одну роботу і візьмете іншу, завершите проект, за який отримаєте гроші. Повня іноді може закінчувати щось або вносити ясність в ситуацію самооцінки. Також Леви можуть зробити цінну покупку", - говорить гороскоп 2022.

З 21 березня в житті Левів розпочнуться події, пов'язані з розширенням кругозору, іншими культурами, міжнародними проектами. Деякі Леви поїдуть подорожувати.

Доведеться оформляти закордонні паспорти або інші документи. Можливе знайомство з іноземцями, людьми іншої культури, іншої національності. З'являться клієнти з-за кордону, можна купувати нерухомість в іншій країні.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти