Грошовий гороскоп на жовтень-2022: коли варто і не варто витрачати гроші

3 жовтня 2022, 19:28
У період з 5 і до 23 жовтня, вважає астролог Влад Росс, можна і потрібно, якщо дозволяють грошові запаси, купувати предмети мистецтва і коштовності.
Астрологія, грошовий гороскоп
Грошовий гороскоп на жовтень-2022: коли варто і не варто витрачати гроші / https://ua.depositphotos.com/

Протягом другого осіннього місяця буде вкрай невдалий час для великих кредитів або інвестицій. Про це йдеться в гороскопі на жовтень 2022 року, який склав відомий астролог Влад Росс.

"Що стосується фінансових тим, то статичність Плутона може давати гальмування і затримку у вирішенні серйозних фінансових питань поблизу 9 жовтня. Це невдалий час для великих кредитів або інвестицій. Взагалі, світова фінансова система може впасти поблизу розвороту Плутона. Тому не дивуйтеся, якщо в цей час відбудеться обвал ринку цінних паперів і цін на нафту. Взагалі, Плутон пов'язаний з енергетикою. Тому вересень - це останній місяць з великими цінами на газ. Все це впаде в жовтні", - говорить він.

У період з 5 і до 23 жовтня, вважає Росс, можна і потрібно, якщо дозволяють грошові запаси, купувати предмети елітарного мистецтва і ювелірні вироби.

"Венера, планета фінансів, буде частину місяця рухатися по знаку Терези - з 29 вересня по 23 жовтня. А ваги - це знак сили Венери. У період цього транзиту люди охочіше укладають договори і йдуть на компроміси, гроші витрачаються легко і без жалю, особливо на те, що приносить естетичне задоволення. Тому після статичності Меркурія, після 5 жовтня, і до 23-го числа добре купувати предмети мистецтва, ювелірні вироби та інше. Якщо ви організовуєте виставки предметів мистецтва і рукоділля, продаєте квіти або займаєтеся флористикою, то це прекрасний час для вас: буде більше покупців, клієнтів", ‒ говорить астролог.

А ось після 23 жовтня краще дуже обмежити себе у витратах, стверджує Росс.

"23 жовтня Венера перейде в знак свого вигнання - Скорпіон. Тому можливі крайнощі в останній декаді жовтня, особливо у витратах. Не дуже гарний час, щоб у що-небудь вкладати гроші. Після 23 жовтня і до кінця місяця краще не робити покупки, інакше, купіть, наприклад, телевізор – він швидко згорить", ‒ підсумував він.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти