Гроші ллються рікою: двом знакам зодіаку потужно підфартить з фінансами в травні 2022

9 травня 2022, 10:08оновлено 9 травня 2022, 17:53
Травень не поскупиться на щедрі подарунки для двох знаків зодіаку.
Гороскоп Травень 2022
Гороскоп на травень 2022 - знаки-щасливчики / depositphotos.com/

Останній місяць весни принесе чимало випробувань представникам зодіакального кола. Однак два знаки можуть заручитися неймовірною грошовою удачею і поліпшити своє матеріальне становище.

Про те, яких сюрпризів долі очікувати іншим, читайте в матеріалі: Гороскоп на травень 2022 для всіх знаків Зодіаку: Овнам - великі гроші, Близнюкам - заздрість.

Астрологи назвали знаки зодіаку, перед якими відкриваються можливості збільшення доходу і примноження капіталу.

відео дня

Скорпіон

Скорпіонам в кінці весни випадає великий шанс зміцнити свій фінансовий добробут. Ваша "чуйка" на гроші вас не підводить, навіть коридор затемнень не може вплинути на здатність передбачити події. Ви знаєте з чого можна отримати максимальну вигоду і як обернути ситуацію собі на користь. До того ж почне свій ретроградний рух Плутон і це тільки посилить грошове везіння знака. Розташування планет посилить вашу впевненість у власних силах і зарядить енергією. Травень - сприятливий час для далеких поїздок і відряджень. Пощастить тим, чия робота пов'язана з водінням транспортних засобів.

Стрілець

Розташування планет в травні подарує Стрільцям велике везіння у всіх життєвих сферах. Не завадить їм ні ретроградний Меркурій з 3 травня, ні Плутон, який почав рух назад 29 квітня. Красномовство і комунікабельність знака дозволяє заводити багато нових знайомств, в тому числі і корисних. Ви зможете залучити на свою сторону впливових людей, які можуть зіграти важливу роль у розвитку кар'єри і підвищення рівня доходів. Прибуток може принести і справа, яка приносить вам найбільше задоволення. Ні коридор затемнень, ні розташування планет не похитне вашу фінансову стабільність.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти