Гроші самі потечуть до рук: астролог назвав знаки, які в травні-2023 розбагатіють

8 травня 2023, 18:15оновлено 9 травня 2023, 15:32
Астролог Влад Росс назвав трійку знаків-щасливчиків, які в травні можуть розраховувати на поліпшення свого фінансового становища.
За словами Влада Росса, Телець може повністю розраховувати на фінансову удачу в травні – гроші просто зваляться на нього
Астролог Влад Росс передбачив фінансовий успіх трьох знаків зодіаку наприкінці весни 2023 року / Главред

Для трьох знаків зодіаку травень 2023 року обіцяє стати вельми успішним періодом завдяки тому, що гроші самі потечуть до їхніх рук. Про це Главреду розповів астролог Влад Росс, він також повідомив, яким є ключик до фінансового успіху кожного з трьох щасливчиків.

Найбільше, за словами астролога, гроші в травні будуть липнути до Тельця, у якого в другій половині місяця складеться неймовірно успішна комбінація для фінансових справ, тому йому навіть не доведеться напружуватися.

"Це пов'язано з тим, що 16 травня Юпітер, планета успіху, щастя і добробуту, входить у цей знак. Тому гроші просто зваляться на Тельця", – уточнив Влад Росс.

Другим знаком, якого точно потішить фінансовий гороскоп на кінець весни, за прогнозом астролога, стане Козеріг. За словами Влада Росса, на Козерога чекатиме грошовий успіх у нових планах і проєктах, особливо довгострокових, тому слід працювати саме в цьому напрямку.

"Відкриття нового бізнесу принесе Козерогу фінанси й нові можливості", – уточнив Росс.

Третім щасливчиком у плані грошових надходжень в травні-2023, на думку астролога, стане Стрілець, на якого чекає велика удача у фінансових справах.

"Перед Стрільцем відкриються неймовірні фінансові можливості. Однак ключиком до цього успіху буде колективна робота, тобто йому необхідно діяти в компанії друзів та однодумців. Наголошую, Стрільцю потрібно уникати працювати на самоті і слід намагатися вирішувати всі питання колективними зусиллями. Також у травні будуть успішними будь-які стартапи Стрільця", – запевнив Влад Росс.

Дивіться прогноз астролога Влада Росса про знаки зодіаку, які розбагатіють у травні-2023:

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс склав прогноз на травень 2023 рік і розповів, як наприкінці весни підуть справи в роботі, коханні та фінансовій сфері. Крім того, Влад Росс склав детальний гороскоп на травень-2023 для всіх знаків зодіаку і назвав щасливчиків і невдах місяця.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти