Всі будуть в захваті: що можна зробити з губок для миття посуду

20 червня 2023, 02:05оновлено 20 червня 2023, 05:00
9265
Губки можуть стати ідеальними матеріалами для створення різних виробів.
Що можна зробити зі старих губок для миття посуду
Що можна зробити зі старих губок для миття посуду / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Губки для миття посуду часто перетворюються на сміття, коли їх службовий термін добігає кінця. Однак, у вас є можливість дати друге життя цим непотрібним предметам і використовувати їх для створення корисних і цікавих речей.

Пропонуємо ознайомитися з ідеями того, що можна зробити з губок для миття посуду і як перетворити їх в функціональні предмети повсякденного використання.

Антистресові іграшки

Старі губки можуть стати ідеальними матеріалами для створення антистресових іграшок. Виріжте губки на різні форми, наприклад, кубики або кола, і зберіть їх разом, використовуючи гумку або шнур. Таку іграшку можна стискати і м'яти в руках, щоб зняти напругу і поліпшити настрій.

відео дня

Підставки для гарячих предметів

Старі губки чудово підходять для створення підставок для гарячих предметів на кухні. Просто виріжте губку потрібного розміру і форми, і закріпіть її на дні або бічній поверхні таці або тарілки. Такі підставки захистять поверхні від пошкоджень і опіків, коли ви ставите гарячу каструлю або сковороду.

Ганчірочки для чищення

Якщо губка стала неефективною для миття посуду, ви можете використовувати її як ганчірочку для чищення різних поверхонь в будинку. Виріжте губку на кілька шматочків і використовуйте їх для прибирання ванної кімнати, Кухні або інших приміщень. Вони відмінно справляються з видаленням пилу, бруду і плям.

Іграшки для ванної

Старі губки можна перетворити на веселі іграшки для ванної кімнати. Виріжте губки на різні форми, такі як рибки, тварини або квіти, і прикріпіть до них очі або інші декоративні елементи. Діти будуть в захваті від таких яскравих і плаваючих іграшок під час купання.

Вам бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти