Дівчина показала простий спосіб, як зробити ковбасу в домашніх умовах

28 червня 2023, 14:06
3767
Главред розповість простий рецепт домашньої ковбаси, від якої буде неможливо відірватися.
як зробити ковбасу в домашніх умовах
як зробити ковбасу в домашніх умовах / колаж: Главред, фото: скріншот

Ковбаса - улюблені ласощі величезної кількості людей, особливо дітей. Однак мало хто пробував приготувати цей продукт самостійно, а це можливо. Главред покаже на досвіді дівчини, як зробити ковбасу в домашніх умовах.

Що потрібно для приготування ковбаси - інгредієнти

У блозі кулінарних рецептів в Тікток показали як приготувати ковбасу і розповіли, що для цього знадобиться всього:

  • 800 г курки
  • 400 мл бульйону
  • морква, цибуля, буряк, лавровий лист
  • сіль, перець, коріандр, паприка, 30 г желатину

Простий рецепт домашньої ковбаси - дії покроково

Для того, щоб приступити до приготування ковбаси, необхідно зварити курку, а коли вона закипить - додати в неї попередньо обсмажені овочі великими шматочками. Також в бульйон потрібно буде додати спеції - сіль, перець, лавровий лист. Варити бульйон потрібно близько 1,5 годин і паралельно з ним відварити буряк.

відео дня

Через цей час курку необхідно дістати з бульйону, відібрати від кісток, а його проварити ще два рази, щоб був насиченим.

Коли бульйон провариться, необхідно прибрати всі овочі і розчинити в ньому желатин. Потім в цю суміш потрібно додати м'ясо курки, спеції і 3 столових ложки соку буряка і все разом перебити блендером.

Останній етап - формування. Отриману суміш необхідно залити в обрізану пляшку, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 4 години.

Дивіться відео про те, як приготувати ковбасу вдома:

@cesmak.info Домашня варена ковбаса Інгредієнти М'ясо курки 800 г бульйон 400 мілілітрів морквина 1 штука цибуля 1 штука лавровий лист 2-3 штуки сіль 1 ст.л. чорний перець 10 шт кориандр 0,5 ч. л. перець 0,5 ч. л. Мускатний горіх 0,5 ч. л. паприка 1 ч. л. Желатин 30 г буряк 1 шт Курку заливаємо холодною водою, коли вода закипить додаю морквину і цибульку перед тим обсмажити цибулю і з морквою на сковороді. У бульйон додаю лавровий лист, перець, горошок і сіль. Варимо 1,5 рік. У той самий час варимо буряк. З бульйону все витягуємо, залишаємо його на вогні в 2-3 рази приваривши його щоб ставши насищенішим (приблизно 400 мл). Овочі викидаємо, з курки забираємо всі кістки. У гарячому бульйоні розчиняємо желатин, додаємо м'ясо курки, всі спеції (паприку, коріандр, мускатний горіх, перець). З буряка додаю 3 ст.л вичатого соку. Блендером подрібнюємо. У пляшку з відрізаним горлом переливаємо нашу суміш. Накриваємо плівкою і ховаємо вхолодильник на 4 години. Дістаємо нашу корисну і натуральну ковбасу і нарізаємо на бутерброди. Смачного? # простірецепти# легкірецепти# смачноіпросто# домашняковбаса# ковбасапп# ковбасанабутерброді#готуємоковбасувдома# українськірецепти# рецептиукраїнською# ковбасаваренадомашня# ковбасазкурки# простоковбаса# варенаковбасавдома♬ оригінальний звук - Кулінарні Рецепти

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти