Дієтолог розповів, чи існує ідеальний низькокалорійний продукт

18 листопада 2021, 22:58
Як каже дієтолог-ендокринолог Анастасія Тараско, цей продукт легко засвоюється, а також містить велику кількість вітамінів і мікроелементів
Квасоля
Дієтолог розповів, чи існує ідеальний низькокалорійний продукт / ua.depositphotos.com

Стручкова квасоля багата корисними властивостями і користується довірою у прихильників здорового способу життя. Про це заявила в коментарі РИА Новости дієтолог-ендокринолог Анастасія Тараско.

"Стручкова зелена квасоля - це один з улюблених овочів дієтолога, тому що вона низькокалорійна (всього близько 18 кілокалорій), легко засвоюється (на відміну від інших видів квасолі і бобових), містить велику кількість вітамінів і мікроелементів. Її радять використовувати і в лікувальному, дитячому харчуванні, а особливо вона рекомендується жінкам дітородного віку, тому що містить велику кількість фолієвої кислоти, яка сприяє нормальному функціонуванню репродуктивної системи і відіграє ключову роль у розвитку плода при вагітності", — сказала вона.

Як говорить Тараско, серед мікроелементів особливо виділяються калій, залізо, мідь, а залізо і мідь беруть участь в кровотворенні. І саме тому вживання стручкової квасолі корисно для профілактики анемії.

відео дня

читайте такожНайсмачніша квасоля на зиму, як в магазині: неймовірно простий покроковий рецепт

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що вчені з'ясували, чим саме небезпечно для здоров'я самотність. Всього в дослідження міжнародної групи вчених брали участь 470 тисяч чоловік.

До того медики стверджували, що дозоване вживання спиртних напоїв покращує метаболізм глюкози і жирів, а також знижує рівень інсуліну.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти