Дієтолог розповіла, який з осінніх фруктів найкорисніший для тіла

27 вересня 2021, 14:20
За словами дієтолога, даний фрукт містить велику кількість клітковини, яка завжди чітко й благотворно впливає на роботу шлунково-кишкового тракту.
Груша
Дієтолог розповіла, який з осінніх фруктів найкорисніший для тіла / ua.depositphotos.com

Груша – один з найкорисніших фруктів, яких особливо багато в продажу восени. Таку думку висловила дієтолог Емі Гудсон в коментарі порталу Eat This, Not That.

За її словами, груша має масу корисних властивостей.

За словами Гудсон, цей фрукт містить велику кількість клітковини, яка благотворно впливає на роботу шлунково-кишкового тракту.

відео дня

"Груша середнього розміру містить близько шести грамів клітковини, частина з якої засвоюється, а частина — ні. Ці види клітковини дуже корисні для серця і кишечника", — розповіла фахівець.

Крім того, в грушах високий вміст антиоксидантів, які зменшують запальні процеси в організмі і знижують ризик хронічних захворювань, наприклад, діабету другого типу. Фахівець також додала, що груші сприяють зниженню рівня холестерину.

читайте такожКористь овочів, фруктів і ягід за кольорами: від чого можуть захистити

Нагадаємо, раніше дослідники встановили ефективність використання куркуми в усунення очних запалень і при цьому не знайшли ніяких ускладнень.

Група дослідників з Університетського коледжу Лондона довели, що освітлення червоного кольору може поліпшити зір (якщо воно погіршилося з віком).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти