Для чого потрібно мити підлогу із сіллю: відповідь здивує всіх

26 червня 2023, 11:27
6888
Чи можна мити ламінат водою із сіллю - корисні поради для прибирання вдома.
Для чого потрібно мити підлогу із сіллю: відповідь здивує всіх
Мити підлогу з сіллю для чого / колаж: Главред, фото: pol-master, Telegram

Мити підлогу з сіллю, прикмета яка дійшла до нас від наших бабусь. З давніх-давен вони вважали, що найважливіше - енергетика вдома, яку теж варто періодично чистити. Для цього не потрібно ніякої містики, а підійде звичайна харчова сіль. Вона не лише очистить поверхні будинку від бруду, але і допоможе захистити родину від зла і пристріту.

Три причини, чому треба мити підлогу з сіллю

  • Прибирання в будинку. Солона вода добре відмиває різні види бруду із будь-яких поверхонь в будинку. Варто зауважити, що після вологого прибирання із застосуванням солі, меблі та підлога стають яскравіше і пил не так швидко чіпляється.
  • Дезінфекція. Розчин із солі допомагає не лише прибрати бруд, але й вбиває мікроби. Сольовий розчин добре підходить для використання у будинках, де живуть діти. Також якщо хтось має алергії, то сіль завжди виявиться чудовою заміною хімічним речовинам у миючих засобах. Сіль сприяє очищенню повітря від інфекцій та мікробів.
  • Очищення енергетики. Миття підлог із сіллю це очищення енергетики в будинку. Обов'язково станеться щось хороше, після такої простої процедури. Варто мити підлогу із гарним настроєм і вірою в те, що вам це допоможе очистити будинок від негативної енергії.

Навіщо миють вхідні двері сіллю

Пристріт і "порча" сьогодні досить поширені явища. Люди, які не вірять у різні магічні ритуали, часто самі відчувають їх вплив, не розуміючи причини своїх раптових невдач. Вони страждають від невідомих недуг, п'ють ліки та списують своє погане самопочуття на втому. Інші, намагаються не впустити негатив у своє життя та дбають про захист від негативу.

Сіль здатна захистити та очистити людину та її простір. Існує думка, що недоброзичливці, які можуть зробити пристріт, дуже бояться солі. Тому захист сіллю дозволяє вберегти себе від стороннього негативу. Тож, якщо помити двері сіллю, можна очистити енергетику дому та недопустити потрапляння лихих людей.

відео дня

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти