Для росіян закривають турецькі курорти - ЗМІ

26 квітня 2022, 15:05
2419
Європейці не хочуть відпочивати разом з росіянами.
Туреччина
Туреччина цього року залишиться без росіян? / 1zoom.ru

TUI Tantur, дочірня компанія найбільшого європейського туроператора TUI, направила по готелях Туреччини лист з вимогами скасувати бронювання російським туристам.

Лист вимагає, щоб в готелях компанії не було росіян, а заброньовані громадянами Росії тури повинні бути повністю скасовані до 31 Травня. Про це пише Туристична газета Туреччини.

читайте такожСанкції у справі: путінську пропагандистку Бузову "нагріли" на 1 мільйон рублів на французькому курорті

відео дня

У листі, відправленому готелям через компанію TUI Tantur в Туреччині, міститься прохання до туроператорів в країнах Балтії, TI Travel LLC, TI Baltics SIA і клієнтам Borublita, а також до анулювання бронювань, зроблених через ці компанії.

У статті зазначено, що дана ситуація буде діяти до 31 Травня, потім 20 числа кожного місяця буде дана додаткова інформація про скасування наступного місяця.

Лист, надісланий готелям, підписаний Джезмі Озкан, фінансовим менеджером Tantur Travel AŞ, говорить наступне:

"Метою цього листа є інформування вас про те, що всі операції Tantur в Туреччині для TI Travel LLC, TI Baltics SIA і Borublita Holdings Limited припинені. Призупинення нових запитів на бронювання для будь-якої операції, пов'язаної з TI Travel LLC, TI Baltics SIA і Borublita. Цим повідомляємо вам, що дію договору призупинено відповідно до статті 9 договору, підписаного між вашим готелем і Tantur".

Тим часом російський підрозділ компанії TUI Tantur в Туреччині було закрито, а співробітники там були звільнені, а їх комп'ютери заблоковані.

Нагадаємо, раніше на болгарському курорті Варна компанію росіян-двох жінок і двох чоловіків ‒ виселили з готелю і відвезли в поліцейську дільницю ‒ після того, як ті у п'яному вигляді влаштували дебош.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти