"Дні дон-дону полічені": астролог Влад Росс передбачив близьку смерть Кадирова

6 квітня 2023, 11:35
Астролог Влад Росс розповів, коли і через що піде з життя Рамзан Кадиров.
Астролог Влад Росс розповів, чим хворий Кадиров
Астролог Влад Росс вважає, що Кадиров – уже не житець, але на той світ його відправлять аж ніяк не хвороби / Колаж Главред, скріншот

Глава Чечні Рамзан Кадиров хворий і жити йому залишилося всього пару років, втім, своєю смертю він навряд чи помре. Про це в коментарі Главреду заявив астролог Влад Росс.

Астролог переконаний, що у Кадирова є кілька проблем зі здоров'ям.

"У гороскопі Кадирова Місяць у Рибах, а це говорить про хвороби нирок. Також у нього "розбита" підшлункова залоза, він хворий на цукровий діабет. А діабет б'є по очах, тому у Кадирова погано і з зором. Приблизно така клінічна картина. Він – не житець", – зазначив Влад Росс.

Втім, за словами астролога, лідер Чечні піде з життя не через хвороби.

"У домі здоров'я в гороскопі Кадирова висхідний Скорпіон, планета смерті та руйнування, разом із Марсом. Скорпіон пов'язаний зі смертю, це вбивця. Це вказує на те, що своєю смертю Кадиров не помре", – вважає Влад Росс.

Астролог вважає, що Рамзан Кадиров недавно був отруєний.

"Транзит планет, який був в гороскопі Кадирова в січні-лютому цього року, а це був жорсткий аспект Нептуна, планети отруєнь, свідчить про те, що він був отруєний у Москві, на одному з сабантуїв. Після цього йому довелося виїхати в Дубай. І останні дні свого життя він проведе саме там", – прогнозує Росс.

Більше того, астролог наголосив, що час Кадирова вже пробив, йому залишилося недовго.

"Путіна не стане, і приблизно в ті самі терміни й Кадиров може залишити цей світ. Або – він може збрити бороду і зробити пластичну операцію. У будь-якому випадку, дні дон-дона полічені. Жити залишилося йому зовсім недовго, максимум – пару років", – запевнив Влад Росс.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс передбачив результат війни Росії та України і назвав місяць, коли пройде парад перемоги в Києві. Крім того, Влад Росс спрогнозував ймовірність застосування Росією ядерної зброї у війні проти України і розповів, що Путін приховує про ядерний арсенал РФ.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти