Довгі стосунки або швидкоплинні інтрижки: любовний гороскоп від Влада Росса на квітень

29 березня 2023, 11:14
У другій половині квітня, прогнозує Влад Росс, через ретроградність Меркурія краще взагалі утриматися від нових зв'язків.
Росс, відносини
Влад Росс / Фото УНІАН і ua.depositphotos.com

Тим, хто бажає в квітні нинішнього року спробувати завести нові відносини, найкраще це робити в першій половині місяця. Про це сказав в своєму прогнозі для Главреда відомий астролог Влад Росс.

"Венера буде перебувати в своїй обителі – в Тельці – до 11 квітня, тому вирішувати питання відносин, визнаватися в любові або шукати нові знайомства з метою створення серйозних відносин краще в першій декаді місяця. Венера в Тельці зазвичай робить нас більш серйозними. Це непоганий час для того, щоб зміцнити відносини, дарувати подарунки, проводити час разом з коханою людиною, а також робити пропозицію. Взагалі, на цьому транзиті Венери можна закохатися всерйоз і надовго. До того ж, Венера в першій третині місяця буде гармонійною. Незважаючи на пост, це буде один із сприятливих моментів, коли можна реєструвати шлюб", ‒ сказав він.

А ось після 11 квітня, каже Росс, серйозні стосунки навряд чи вийде влаштувати, але можна спробувати розважитися швидкоплинними романами.

"Після 11 квітня Венера перейде в знак Близнюки. Пост вже закінчиться, а ось для реєстрації шлюбу час буде несприятливим. Близнюки - легковажний і двоїстий знак, тому після 11 квітня не варто шукати нові знайомства, тому що вони з часом лише розчарують. Однак для інтрижок, швидкоплинних романів, курортних пригод цей час сприятливо. Проходження Венери по Близнюкам може принести швидкоплинні зв'язки, почуття без глибини. Люди будуть простіше ставитися до знайомств і будуть готові фліртувати без серйозних намірів. Венера в Близнюках - це найкращий час для дискотек. Серйозні стосунки на такому транзиті можуть скластися з меншою ймовірністю, але для Близнюків це буде можливо", ‒ сказав він.

А ось після 18 квітня, каже Росс, через ретроградність Меркурія краще взагалі утриматися від нових зв'язків.

"Після 19 Квітня не дуже вдалий час для нових знайомств, так як ретроградність Меркурія може дещо збити з пантелику, або думка про нове знайомство скоро зміниться. Цей період зазвичай пов'язаний з поверненням старих зв'язків, але далеко не завжди повернення можуть бути вдалими", ‒ підсумував він.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини по темі:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти