Повинна бути саме із вовни: навіщо носять червону нитку на зап'ясті

14 грудня 2022, 17:32
21039
Червона нитка з вовни на зап'ясті з давніх часів вважалася захисником.
Червона нитка
Навіщо носять червону нитку на зап'ясті / скріншот YouTube

Багато хто бачив, що у деяких людей на зап'ясті зав'язана червона нитка, але носять її не для краси. Амулет носять по всьому світу, а в 2000-х він отримав особливу популярність.

Червона нитка присутня в багатьох культурах, проте зараз найбільш популярний оберіг, привезений з Ізраїлю.

Навіщо червона нитка на зап'ясті?

Згідно з давньою легендою, червоною ниткою була обгорнута гробниця ізраїльської жінки Рахілі, яка згідно з ученням Каббали вважається прародителькою всього людства.

відео дня

Вважається, що негативна енергія може проникнути в людей саме через руку, а червона нитка виконує роль своєрідного щита, який виконує дві огороджувальні функції:

  • не пускає негативну енергію в тіло і душу людини;
  • позитивно впливає на долю свого власника або власниці.

Червона нитка з вовни на зап'ясті вважалася захисником від пристріту або порчі.

Чому нитка повинна бути саме із вовни?

Шерсть - джерело невеликого статичної електрики, завдяки якому забезпечується позитивний ефект. Взаємодія з шерстю впливає на циркуляцію крові в капілярах, здатне знімати запалення, прискорювати загоєння ран і розтягувань.

Наші предки не думали про електрику, але, завдяки накопиченому досвіду, використовували цей матеріал цілком ефективно. Наприклад, щоб вижила недоношена дитина, її укладали в овечу шерсть.

Чому колір саме червоний?

Вважається, що колір найенергійнішої планети позитивного впливу Марса - червоний. Також він є символом могутності, сили і захисту. Не дарма багато прикраси, в тому числі одягу, жител і храмів, червоні.

Як правильно пов'язати червону нитку?

Вважається, що червона нитка стане оберегом, тільки якщо вона зав'язана. А ще ця нитка повинна бути спеціально куплена майбутнім власником, а не знайдена вдома або подарована. І дуже бажано, щоб вона була куплена в священних, особливих місцях.

Нитку потрібно обв'язати навколо зап'ястя сім разів, закріплюючи кожне коло вузлом. Часто стверджується, що зав'язувати нитку повинен близька людина, яка щиро бажає вам добра. Ще краще, якщо це буде не проста людина, а володіє здібностями або культовий служитель.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти