Повинні бути на кожній кухні: які трави і приправи привертають удачу та допомагають розбагатіти

20 лютого 2022, 15:35
Як залучити удачу в будинок і які рослини повинні бути завжди.
спеція
Які спеції допомагають залучити багатство / pixabay

Кожна господиня мріє про щасливе сімейне життя. Щоб в будинку ніколи не виникало сварок і негараздів, варто знати кілька хитрощів.

Існують трави та приправи, які захищають будинок від проблем. Як кажуть експерти, рослини володіють потужною енергетикою та можуть запобігти багато проблем.

Як трави оберігають будинок

Неймовірно магічною властивістю є трава полинь. Гіркий смак полину захищає будинок від негативу та оберігає

Щоб полин захищала ваше житло, варто в невеликий червоний мішечок покласти три ложки полину і ложку солі, зав'язати та повісити на час біля вхідних дверей. Такий оберіг буде вдалим та допоможе залучити щастя.

Залучити позитивну енергетику в будинок можна за допомогою пижмо. Відвар квіток допомагає від хвороб.

Крім того, щоб позбутися від негативу можна помити підлоги з відваром пижмо. Ви моментально відчуєте прилив позитивної енергії.

Які трави залучають гроші

Базилік повинен бути на кожній кухні. Унікальна властивість даної рослини допоможе позбутися від негативу і залучити фінанси. Щоб примножити ваш достаток, пропонуємо зробити амулет для грошей власними руками. У невелику скляну банку покладіть монети, базилік і грошові купюри. Зберігати в недоступному для сторонніх місці.

Щоб швидше віддати борги користувалися чортополохом. Покладіть колючий чортополох поруч з грошима, і вам вдасться повернути кошти за короткий час.

Залучити удачу і везіння можна за допомогою сухої кропиви. Влітку зберіть невеликий пучок кропиви, зв'яжіть його і повісьте поруч з дзеркалом. Кропива буде надійним оберегом в будинку.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти