Доводять до сказу: що ніколи не можна говорити чоловікові

5 березня 2023, 15:22
Які слова не можна говорити чоловікові - питання насущне. Ось деякі фрази, які виводять їх з себе.
пара, відносини
Деякі фрази сильно дратують чоловіків / pixabay

Є кілька фраз, сказаних жінкою, які буквально доводять чоловіків до сказу. Дами, будь ласка, не кажіть цих п'яти речей і проявляйте трохи милосердя до чоловіка, який вас любить.

1. "Ти злишся?"

Наприклад, він веде машину і розмова затихає, поки його думки зайняті своїми звичайними, приземленими справами. Через хвилину мила панянка поруч з ним запитує: "Ти збожеволів?". Він трохи заскочений зненацька, тому що не було причин для гніву або будь-яких ознак невдоволення.

- "Що?"

відео дня

- "Ти більше не розмовляєш зі мною. Ти на мене злишся?"

- "Ну, я не був злий, але тепер уже я трохи злюся".

У такі моменти чоловікові здається, що ви вимагаєте постійної уваги, якої ви, безсумнівно, заслуговуєте. Але як щодо того, щоб просто продовжувати розмову, а не дратувати його фразами, які дратують?

2. "Ти думаєш, вона красивіша за мене?"

Очевидно, ви думаєте, що дівчина, яка щойно пройшла повз у обтягуючому міні, виглядає досить сексуально, і чомусь це змушує вас почувати себе невпевнено. Але пам'ятайте, він з вами.

Всі можливості, які крутилися в його голові за кілька днів до цієї дати, стосуються вас. Ви ж не насправді просите правди, чи не так? Що ви хочете, щоб він сказав? Таким чином, ви змушуєте його брехати і лукавити.

Напевно, він уже говорив вам, як приголомшливо ви виглядаєте, як його очі захоплювалися кожним сантиметром вашого тіла. Вам не потрібно питати про це.

3. "Все в порядку"

Він відчуває, що щось змінилося. Ви не дивитесь йому в очі. Ви відповідаєте одним словом на все, що він говорить. Ваша чарівна посмішка і кипуча енергія більше не кидається в очі. Тому він запитує, що не так. А ви відповідаєте: "Нічого. Все в порядку".

У чоловіків може бути не найчутливіша антена, коли справа доходить до захоплення емоцій та сигналів, але вони знають, коли щось йде не так і хочуть знати, чому.

4. "Мій колишній робив це краще"

Ваш колишній дуже хороший хлопець, але чоловіки його ненавидять. Чоловік не говорить про нього нічого поганого, але насправді він ненавидить у ньому все. Його голова вибухає при думці про нього. Його нудить, коли він бачить його, і він трохи помирає щоразу, коли ви згадуєте ім'я колишнього. Зрештою, він цілував і торкався до вас і бачив вас голою.

Тому цю фразу краще ніколи не вимовляти. Принаймні вголос.

5. "Це просто футбольний матч"

Прошу вибачення? Просто футбольний матч? Футбольний матч - це майже весільна сукня, яку ви виберете для свого весілля. Спорт набагато більше, ніж гра. Він так зближує чоловіків. Він представляє дух товариства, який робить всіх їх братами.

Чоловік може пропустити гру через щось важливе, але не через покупки чи якийсь дівочий фільм. Щоб не відставати від сезону, їм потрібно бачити кожну гру.

Якщо ви стежите за серіалами чи реаліті-шоу, ви повинні зрозуміти. Щотижня є тріумфи, травми та наслідки, які формують загальну картину плей-офф. Чоловіки зі шкіри геть лізуть, щоб миритися з багатьма "дівчачими штучками", які здаються їм тривіальними. Будь ласка, не применшуйте їх спортивні пригоди на полі або по телевізору.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти