Два бабиних літа і скасування зими: астролог склав прогноз погоди на осінь-2023

9 вересня 2023, 07:40оновлено 10 вересня 2023, 22:01
Астролог Влад Росс розповів, якою буде погода в Україні цієї осені, коли чекати дощів, заморозків і першого снігу.
Астролог Влад Росс розповів, коли в Україну прийде бабине літо
Астролог Влад Росс розповів, якою буде погода восени 2023 року / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Погода восени 2023 року порадує Україну, оскільки вересень-листопад обіцяють бути теплими і з незначними опадами. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

За словами астролога, зими в звичному для нас сенсі цього слова зі снігами і морозами цього року, швидше за все, не буде, і українців потішить затяжна тепла осінь.

"Осінь 2023-го буде затяжна з двома фазами бабиного літа. Перша фаза бабиного літа на нас чекає наприкінці вересня та на початку жовтня, а друга – в листопаді, в першу його декаду. На півдні, десь в Одесі, в листопаді температура повітря сягатиме 15 градусів вище нуля. Тому на нас чекає досить тепла осінь", – прогнозує Влад Росс.

Тож літо триватиме до 20-х чисел вересня, а далі буде два бабиних літа, наголосив астролог.

Осінь 2023 року буде досить сухою, переконаний Росс.

"Дощів буде мало. Вони можуть початися з другої половини листопада, але, більш імовірно, що аж у грудні. Тоді будуть сильні дощі, які заважатимуть наступати українській армії", – зазначив Влад Росс.

Сніг, за словами астролога, якщо і піде, то разом із дощем, уже наприкінці листопада або в грудні на півночі України, а на півдні його може не бути зовсім. А от нічні заморозки на нас чекають не раніше листопада, додав Влад Росс.

Дивіться відео прогнозу погоди на осінь-2023 від Влада Росса:

"Тож осінь 2023 року буде неймовірно теплою і довгою: довге літо, яке плавно переходить у бабине літо, а потім і в осінь. У вересні і в жовтні збережуться по-справжньому теплі дні і на початку листопада", – резюмував астролог.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс спрогнозував, яким буде вересень 2023 року, як у цей час підуть справи в коханні і стосунках, у роботі, а також фінансовій сфері. Крім того, Влад Росс склав детальний гороскоп для всіх знаків зодіаку на вересень-2023.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини за іменем тощо. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти