Два трупи і переворот: астролог розповів, що чекає на Росію в 2022 році

16 грудня 2021, 07:10
Астролог Влад Росс склав детальний гороскоп для Росії і Путіна на 2022 рік і розповів, коли РФ почне розпадатися.
Астролог Влад Росс розповів, які країни в 2022 році можуть постраждати від агресії Росії
Астролог розповів, чому кремлівські еліти можуть повстати проти Путіна і змести його / УНІАН

Для Росії 2022 рік не буде спокійним і може принести низку знакових подій. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Перш за все, за словами астролога, в Росії в 2022 році можливе повалення влади.

"У рік Тигра завжди трапляються перевороти, і такий сценарій цілком може бути розіграний у Росії. Особливо – в березні. Ще Нострадамус, який передбачив появу Путіна, говорив, що правити він буде з березня по березень", – зазначив Влад Росс.

А призвести до такого перевороту в РФ, за прогнозом астролога, можуть дії Путіна щодо України.

"Якщо раптом у березні Путін вирішить напасти на Україну, то в Росії може статися переворот. З такими діями не погодиться російська верхівка, адже повномасштабна війна з Україною може призвести навіть до ядерної війни. У цьому випадку Путін може отримати табакеркою по голові, або з ним трапиться щось на зразок того", – вважає Влад Росс.

Астролог стверджує, що найбільш небезпечний період для Росії в 2022 році – це березень: саме в березні можливий не тільки переворот, але й масштабні протести в РФ.

"У цей час у Росії також можливі масові протести через QR-коди. Російський народ може не витерпіти примусу і обмежень. Росіян можна обмежувати і гнобити до останнього, проте все це з часом виллється в той самий російський бунт, безглуздий і нещадний. Ситуація може вибухнути несподівано в лютому-березні", – прогнозує Росс.

Також астролог вважає, що деяким країнам, що межують із Росією, слід бути напоготові в 2022 році, оскільки Москва може спробувати захопити шматок їх територій.

Перш за все, на думку Влада Росса, у прийдешньому році потрібно пильнувати Казахстану.

"Росія може напасти на Казахстан, побажавши відібрати його північну частину. Зараз поки що Росію від цього стримує тільки Україна, але, тільки-но їй вдасться вирішити українську проблему, Казахстан може стати наступним", – зазначив Росс.

читайте такожАстрологічний прогноз на 2022-й для Росії: чи чекати майдану в Москві і кінця путінського режиму

А от Білорусь, за словами астролога, Путін уже "підім'яв під себе". Однак тішитися йому залишилося недовго.

"Ні Путін, ні Лукашенко довго не всидять на своїх посадах – дуже скоро їх зметуть. За моїми прогнозами, це – два трупи. Приберуть і одного, і іншого", – прогнозує Влад Росс.

Серйозна загроза для життя Путіна, за словами астролога, буде зберігатися протягом усієї весни, а особливо великою вона буде в березні.

"Змова проти Путіна може визріти ще в грудні 2021 року, коли Сатурн робить до Урану жорсткий квадрат. А от її реалізація може наступити в березні-травні наступного року", – вважає Росс.

За його словами, змову проти Путіна затіють кремлівські еліти. Причина їхнього невдоволення – проста.

"Вони втомилися терпіти санкції, які вводяться проти них і російської держави через політику Путіна. Вони хочуть повернути свої гроші. Діти у них – на Заході, дружини – теж на Заході. Навіщо їм Китай, з яким пропонує дружити Путін?", – пояснив Влад Росс.

читайте такожПоліт над прірвою: астролог розповів, що чекає на Україну в 2022 році

Також астролог не виключає, що в разі змови дестабілізацією грамотно скористається Навальний – він зуміє вийти з в'язниці.

"Це ключовий момент, адже, тільки-но Навальний опиниться на волі, в Росії одразу відбудеться революція, яка миттєво змете владу", – додав Росс.

Більше того, за словами астролога, коли в Росії почнеться плутанина, на неї з часом може чекати і парад суверенітетів.

читайте такожНайгірший рік за останні п'ять років: що обіцяє Україні гороскоп на 2022 рік

"Це станеться не в 2022 році, а дещо пізніше – при входженні Плутона в знак Водолія, тобто в 2024-2025 рр. У 2022 році розвал Росії не трапиться, але проблеми у неї будуть пізніше. Як Радянський Союз розвалився не в один момент, так і Росія, якщо до влади прийде той же Навальний, розвалиться не одразу, а через кілька років частини РФ можуть почати відпадати", – вважає Влад Росс.

Тож головне, що загрожує Росії в 2022 році, на думку астролога, – це повалення влади і палацовий переворот.

Замовити персональний гороскоп астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти