Диявол символізує ворога: екстрасенс попередив про складну ситуацію на фронті

26 лютого 2023, 09:49
Відомий екстрасенс Роман Шептицький озвучив свій прогноз з приводу того, якою буде ситуація на фронтах в Україні з 27 лютого по 5 березня.
Карти таро, Шептицький
Прогноз на наступний тиждень від екстрасенсу Шептицького / колаж фото ua.depositphotos.com і скріншот з відео

Найбільш гострою ситуація на фронтах україно-російської війни наступного тижня буде в середу і четвер – 1-2 березня. Такий прогноз зробив відомий екстрасенс Роман Шептицький в ефірі свого YouTube-каналу.

"Середа показує "Аркан диявола" і "Аркан закоханих". Ворог певною мірою може бути десь збентежений тим, що вони не отримують того, чого хотіли. Вони вже не розуміють, як і чим виправдовувати їх поразки. Вони можуть виправдовувати тільки тим, що вони ще навіть не починали. Диявол символізує ворога, який думає, як би нашкодити, як зробити гірше, як створити якусь біду. Тому середа у нас йде зі знаками оклику", — розповів він.

Шептицький каже,що і в четвер, 2 березня, українцям теж не варто розслаблятися і знижувати пильність.

"Вони (росіяни – Главред) поставили собі за мету — захопити Донецьку і Луганську область до кінця березня. Тому вони розвідують, посилають якихось "засланих козачків", - уточнив Шептицький.

Хто такий Роман Шептицький

Півфіналіст 20 сезону Міжнародної Битви екстрасенсів, таролог, медіум, езотерик, Містик,

Астрологічні прогнози по Путіну і його оточенню

Астролог Влад Росс говорив, що у Росії 8-10 січня стався переворот, коли від важелів був відсторонений організатор ПВК "Вагнера" Євген Пригожин. Астролог стверджує, що владу в Росії після перевороту захопили колишній директор ФСБ Микола Патрушев зі своєю компанією, в яку входять Валерій Герасимов і Сергій Шойгу.

До того раніше астролог Влад Росс склав докладний гороскоп на 2023 рік для Росії і Путіна і передбачив поразку російським військам, палацовий переворот і класичний російський бунт - безглуздий і нещадний.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші астрологічні прогнози:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти