Найпопулярніші недоробки в новобудовах: на чому обманюють забудовники

22 листопада 2021, 02:16оновлено 22 листопада 2021, 11:10
Юристи рекомендують ретельно перевіряти якість житла за допомогою незалежних фахівців.
ремонт
Ремонт потрібно перевіряти / pixabay.com

Фахівці називають найпоширенішими недоробками будівельників в новобудовах нерівність стін і підлог, тріщини, щілини у вікнах і балконах і відсутність перегородок, які заздалегідь вказують в проектах.

Крім того, дуже часто покупці нерухомості на первинному ринку стикаються з проблемами комунікацій. Зокрема, з простою відсутністю висновків для електропроводки.

Також часто двері, що позиціонують забудовником, як міцні і надійні, виявляються найдешевшими на ринку.

Те ж саме стосується конфігурації квартир і вентиляції, в зв'язку з чим, з'являється конденсат і цвілі на вікнах або ж протікання балконів в дощову погоду.

У нових квартирах з обробкою покупців осягає неякісно укладене підлогове покриття, протікання сантехніки і змішувачів, неякісна поклейка шпалер і установка розеток в самих непридатних для того місцях.

У зв'язку з цим, юристи рекомендують ретельно перевіряти якість житла за допомогою незалежних фахівців. А документи про прийом робіт підписувати тільки після усунення недоробок.

Нагадаємо, раніше експерти назвали оптимальний час для покупки квартири і визначили точні дати як для покупки житла в новобудові, так і для придбання нерухомості з других рук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти