Експерти ООН передрекли людству і Землі неминучу глобальну катастрофу

12 серпня 2021, 02:16
Викиди парникових газів в результаті діяльності людини є причиною потепління приблизно на 1,1 градуса за шкалою Цельсія, кажуть вчені та експерти з ООН.
Виверження вулкана
Виверження вулкана / ua.depositphotos.com

Життя на Землі опинилося під неминучою загрозою настання глобального потепління через діяльність людини. Про це повідомляє канал CNBC з посиланням на експертів.

Кліматична катастрофа, викликана змінами температури і супутніми екстремальними явищами, такими як лісові пожежі в багатьох країнах, відіб'ється на всіх галузях діяльності людей, якщо в найближчі два десятиліття світ не змінить стратегію бізнесу і ставлення до природи. Доповідь представила міжурядова група експертів зі зміни клімату ООН (Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC)).

У звіті попереджається про загострення надзвичайної ситуації з екологією. Кліматологи ООН стверджують, що в найближчі десятиліття ознаки глобального потепління відчують всі країни, так як підвищення температури на планеті досягне критичних значень для сільського господарства та охорони здоров'я.

відео дня

Викиди парникових газів в результаті діяльності людини є причиною потепління приблизно на 1,1 градуса за шкалою Цельсія з 1850-1900 років, і в найближчі двадцять років середнє значення перевищить 1,5 градуса за шкалою Цельсія, заявили в ООН. Кліматологи підкреслюють, що серія неймовірно екстремальних погодних явищ по всьому, включаючи пожежі, які вирують влітку 2021 року і завдають шкоди Канаді, Греції, Туреччині, російському Сибіру і всьому світу ‒ лише початок серйозних наслідків зміни клімату.

читайте такожВчені розповіли, чому Землю в найближчі десятиліття накриє неймовірна спека

Нагадаємо, раніше астропсихолог Валентина Віттрок заявила про те, що на багато країн Землі влітку 2021 року обрушилися природні катастрофа - повені, великі зливи, шторми і урагани. Як стверджує астропсихолог Валентина Віттрок, у всьому винна "вісь катастроф" - зіткнення місячних вузлів, Північного і Південного.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти