Емоції кипітимуть: астролог назвав неприємні дні в серпні

26 липня 2022, 21:33
Поблизу молодика буде напружений аспект Гекати - 26-28 серпня.
гороскоп, гороскоп любові
Гороскоп кохання / pixabay

Астролог Влад Росс розповів, чого очікувати в любові і турботі від других половинок в серпні.

"У плані любові перша третина місяця буде емоційною, чуттєвою. Багато будуть відчувати потребу в турботі й увазі. Люди будуть багато мріяти, жити надіями. Але можливі і розчарування", - розповів Влад Росс Главреду.

8-9 серпня Венера буде наближатися до напруженого транзиту, який може посилювати почуття, емоції і давати багато крайнощів в проявах.

"Тому сварки і з'ясування відносин між партнерами в ці числа протипоказані. Дні особливо несприятливі для знайомств, з'ясування відносин, може посилюватися ревнощі і бажання роздобути партнера за всяку ціну", - додав Росс.

Після 11 серпня Венера переходить в знак Лева - почнеться період кохання.

"Людям буде хотітися бути на виду, ходити в театри, нічні клуби, купувати вбрання, виходити в світ, вигравати конкурси. Висока потреба в увазі і турботі в цей час буде залишатися", - говорить астролог.

Поблизу Молодика буде напружений аспект Гекати – 26-28 серпня.

"У ці дні буде небезпека серйозних сварок і розбіжностей з партнерами, тому ні в якому разі не призначайте на ці дні підписання важливих угод або документів, укладення важливих угод. І, звичайно, це не найкращий час для з'ясування відносин. Сильні венеріанські дні, тобто любовні, коли найбільше шансів притягнути нові або посилити тяжіння і пристрасть у вже сформованих парах – 2, 7, 18 серпня. Це найкращі дні для побачень і романтичних вечорів", - додав він.

читайте такожВеликі витрати і ризик повного краху: як не втратити всі гроші в серпні і стати успішніше

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти