Енергетика штучних квітів: чому не варто їх дарувати і тримати вдома

12 травня 2023, 18:52
964
Главред розповість, що означають штучні квіти в будинку і чому не варто їх дарувати людям.
Енергетика штучних квітів
Енергетика штучних квітів / колаж: Главред, фото: pexels

Штучні квіти - звичка багатьох людей. Деякі ставлять їх у вазу, хтось вішає на стіни і прикрашає квартири. Однак мало хто знає, що означають штучні квіти, про це ми і розповімо далі.

Чи можна мати в будинку штучні квіти - що за ними стоїть

Про штучні квіти ходить багато розмов, хтось стверджує, що ці квіти наповнюють будинок порожнечею і мертвою енергією. Інші люди вважають, що якщо штучні квіти дуже реальні і схожі на справжні - немає нічого поганого в тому, щоб прикрасити ними квартиру.

Чи можна дарувати штучні квіти - що вони принесуть

Вже давно штучні квіти тісно сплетені з традицією носити їх на кладовище. З цієї причини піднесення таких квітів в знак уваги вважається неприйнятним. у випадку з живими квітами - вони можуть подарувати позитивну енергетику, штучні ж в свою чергу - навпаки, дарують негатив і вбирають в себе позитивну енергію оточуючих.

відео дня

Енергетика штучних квітів - що говорить феншуй

Як правило, в питаннях енергетики в будинку - люди звертаються до стародавніх знань феншуй. Вони, в свою чергу, не забороняють штучні квіти і навпаки вважають їх корисними для утримання в будинку. Відповідно до цієї філософії, штучні букети можуть увібрати в себе негативну енергію і захистити від заздрості оточуючих. Особливо такі квіти варто використовувати тим, хто відчуває від них позитивні емоції.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти